radim.1008 5,897 Posted March 9 Share Posted March 9 Mě taky. Mobilní verze samovolně přešla do PC verze. Kdo se v tom vrtá? Medvěd and Pepito 2 Quote Link to post Share on other sites
Medvěd 2,236 Posted March 9 Share Posted March 9 (edited) Právě jsem o půl roku zestárl, páč jsem si myslel, že jsem zase někam klikl a můj tydlifoun si začal na Peugeot-clubu žít vlastním životem (všude jinde cajk) Edited March 9 by Medvěd Pepito 1 Quote Link to post Share on other sites
Veverka 1,189 Posted March 9 Share Posted March 9 WTF?! Já chci taky mobilní verzi zpět!! Pepito 1 Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,970 Posted March 9 Share Posted March 9 Jak se tam na pozadí ten obrázek dostal Ani není uložený u nás. Je to odkaz na Sauto. Může za to @PaKr Ten tam vkládal foto z toho inzerátu Jinak tuším, že mobilní zobrazení je asi z důvodu bezpečnosti vypnuté? Fórum čeká na aktualizaci: ""We have released a fix to resolve a security issue with the Pages application.""Možná, že to bude mít souvislost i s tím vloženým obrázkem na pozadí? Quote Link to post Share on other sites
PaKr 534 Posted March 9 Share Posted March 9 Přiznávám, jsem vinen vůbec mě nenapadlo, že rozhodím fórum Prostě jsem stáhnul obrázek do ntb, a následně dal sem, úplně stejně dávám třeba vtipy z FB... Quote Link to post Share on other sites
Radek Hurvajz 5,151 Posted March 9 Share Posted March 9 Divny, ja mam mobilni verzi OK Quote Link to post Share on other sites
Pepito 3,400 Posted March 9 Share Posted March 9 Já ne Veverka and Fruktis 2 Quote Link to post Share on other sites
Veverka 1,189 Posted March 9 Share Posted March 9 Já taky ne. Samo se to podělalo... Fruktis 1 Quote Link to post Share on other sites
Schreek 1,981 Posted March 10 Author Share Posted March 10 No tak sem Vám tu mobilní verzi vrátil no Ale obrázek se mi nedaří nasimulovat, nikde ho nemám, nevidím Medvěd, Pepito, radim.1008 and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Pepito 3,400 Posted March 10 Share Posted March 10 Díky Jirko Schreek and radim.1008 2 Quote Link to post Share on other sites
Schreek 1,981 Posted March 10 Author Share Posted March 10 Tak máme viníka @Péťa našel jsem v jeho příspěvku kód, který to vložil do stránky... Adminům a modům je totiž dovoleno psát přímo v html, běžný uživatel by toto nedokázal... Péťa, radim.1008, Pepito and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Pe.Tr 6,156 Posted March 10 Share Posted March 10 zlynčovat! Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
Péťa 11,375 Posted March 10 Share Posted March 10 Když se daří... Omlouvám se, obrázky vkládám většinou Ctrl+C a Ctrl+V. HTML kódu jsem si nevšiml. Schreek, Pepito and Medvěd 3 Quote Link to post Share on other sites
Pepito 3,400 Posted March 10 Share Posted March 10 Tak hlavně že už je to v pořádku. radim.1008 and Schreek 2 Quote Link to post Share on other sites
Radek Hurvajz 5,151 Posted March 23 Share Posted March 23 (edited) V mobilní verzi chybí v záložce fórum jednotlivé záložky na sekce. A v uživatelích chybí seznam uživatelů Edited March 23 by Radek Hurvajz Quote Link to post Share on other sites
Pepito 3,400 Posted March 23 Share Posted March 23 Celý je to v mobilní verzi od toho posledního problému jiné. Quote Link to post Share on other sites
Schreek 1,981 Posted March 24 Author Share Posted March 24 @Radek Hurvajz A ses si jistý, že to tam někdy bylo? Podle mě ne... Quote Link to post Share on other sites
Radek Hurvajz 5,151 Posted March 24 Share Posted March 24 Ale mělo by to tam být, stejně se upravoval eshop Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,970 Posted March 28 Share Posted March 28 Pořád je to fórum nějaký divný Quote Link to post Share on other sites
Péťa 11,375 Posted March 28 Share Posted March 28 (edited) Zase já Jdu se podívat, co s tím. EDIT: Není problém v tom, že koukáte na mobilech? Já to mám v PC normální: Edited March 28 by Péťa Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts