Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Repro - Focal 165CA do 307XR???


stako

Recommended Posts

Caute,

rad by som sa poradil. Chcem nainstalovat repro Focal 165CA do prednych dveri Peugeot 307XR.CHcel by som sa spytat ci original kable co vedu do prednych dveri su pred tym napojene na nejaku vyhybku.Mam totiz osadene iba jedny repro v prednych dverach (nemam vyskace).Mate s tym niekto skusenosti??? Ak by som musel tahat nove kable tak treba rozobrat aj palubovku???

Dik.

Stako.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výhybka tam určitě není. Né, že bych měl prolezlou 307, ale sériově se rozhodně nemontuje. Mrkni se, jestli máš dotažený kabely k místu, kde se výškáče instalují. Pak stačí sériově kondík cca 10Mf a máš to vyřešený. Ty kondíky už bejvaj většinou s vejškáčema. U menších středobasů nevadí, že do nich jde celé spektrum. Rozhodně je lepší nové kabely natahat, protože originální jsou nic-moc. Obávám se, že palubka bude muset dolu. Jde hlavně o konektory mezi interiérem a dveřma. Ty jsou schovaný pod palubkou a tam se musej nový kabely napájet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja taky neco :)

Koukni o kousek niz a Mila tam pise, jak instalovat repro do svoji 307. Kazdopadne doporucuju natahat kabely novy a jestli tam nahodou na nejakou vyhybku narazis, tak ji koukej vyndat a urcite puzit tu, ktera je u tech Focalu :cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

original vyhybky tam nejsou, je to udelane tak ze z ISO konektoru vedou 4 draty pro kazdy predni kanaly. Dva vedou nahoru primo do mista na original vyskace, dva vedou pod volant kde je propojovaci konektor pro vsechny repro kabely (vstup: radio-ISO vystup: kabelaz smer dvere )odtud pak vedou kabely ke vsem dverim a konci ve sloupku dveri v dalsim konektoru kde je i central atd...

V sobotu jsem zrovna tahal nove kabely do zadnich dveri a vesli se vedle toho konektoru ve sloupku protoze konektor je obdelnik a tesnici guma okolo je ovalna takze tam jeste je misto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...