Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Brzdy a brzdové kotouče


Míša 308

Recommended Posts

Ahoj všem! Kluci, potřebuji poradit :) moje lvíče začíná brečet protože už má moc obroušené drápky a proto se chci zeptat na dvě otázky :)

1) Přední a zadní kotouče + přední a zadní  brzdové destičky. Které? Nechci nějaký **** ani nějaký Bremba :) zkrátka zlatou střední cestu. Mám 308, 1.6 HDI, 2012, najeto 83 tisíc km. Poznámka: jezdím brzda, plyn, takže nejlépe něco co bude fakt držák :) poprosím i o cenovou kalkulaci, na kolik zhruba vyjde nákup. 

2) kde nechat měnit? A popřípadě na kolik mě vyjde výměna...

Diky moc všem za info a rady :) krásný večer 

P. S. PŘIDÁVÁM FOTO DESTIČEK CO TAM MÁM TEĎ. 

DSC_0076.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já kdysi u Badisáka kupoval sadu kotoučů + destiček ATE a brzdilo to výborně - stejně jako originál. Měněno při 60tkm kvůli opotřebení kotoučů (1mm opotřebení, většina lidí jezdí dál, já to nechal vyměnit). Při 100tkm mně zarezly u moře pístky, tak jsem musel na výměnu všech destiček. Vzadu byly destičky na odpis, tak mně tam okamžitě dali TRW, abych vůbec mohl jet domů, dopředu šlo znovu ATE od Badisáka. Pocitově mezi TRW a ATE nebyl rozeznatelný rozdíl, ale ty TRW byly vzadu a to moc poznat nejde, i kdyby rozdíl opravdu byl.

Upraveno uživatelem Ajap
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojky, tak jsem nakonec vybrala dopředu kotouče ATE PowerDisk a destičky také ATE. Snad jsem udělala dobře. Uvažovala jsem ještě nad Zimrman ale prý se ty levnější kroutí stejně jako ATE a to ještě jsou dražší. Takže uvidíme. Snad nebudou pískat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před  4mi roky a 50ti tisíci km jsem místo sjetých origo bral od Badisáka Bremba komplet na celé auto.....tu nejnižší řadu za dobrou cenu....už bych to neudělal...ze začátku dobré...ale pak se začaly vlnit a teď víc a víc při tvrdším brždění vibrujou .....dojedu je přes zimu a na jaře půjdou pryč.....a hlavně jsem na Bremba během pár let slyšel hodně stížností....co tam dám ještě uvidím....asi ty TRW nebo ATE....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj všichni, mám P 308 1,6 HDI 68kW / 92k  7/2012. Nevíte někdo kam se zatáčejí písty u zadních brzd? Pravá i levá strana po směru hodinových ručiček? Nebo každá jinak? Chystám se na výměnu a informace mám různé.

Dík A.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...