Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahojík....

Jsem majitelem zánovního Peugeotu a potřebuji se alespon po dobu záruky upíchnout v nějakém,značkovém servisu Peugeot.

Nejblíže mám BARTH PARDUBICE

OLFIN CAR HRADEC KRÁLOVÉ

KOPECKÝ VYSOKÉ MÝTO.

Máte někdo nějaké zkušenosti s těmito servisy???Doporučíte nějaký???

Díky.Víťa

Upraveno uživatelem navig
Odesláno

Byl jsem v roce 2005 ve Vysokém Mýtě, tenkrát to byl ale Auto Art PP. Vše v pohodě, ničím mě nenaštvali. I k reklamaci se postavili čelem. Ale je to už trochu minulost, dnes nevím jak na tom jsou.

U Bartha nám dělali nějaké speciální instalace do Oktávií a také OK. U desítek kusů jsem žádnou prasárnu nezaznamenal.

Odesláno

Ahojda....

Děkuji za odpovědi.....

Jak píšete...servis na staré silnici na HK z PCE již není...je tam Hyundai...a ani na oficialních stránkách Peugeot tento servis(autosalon)nemají napsaný.

Takže asi navštívim BART Pardubice....tam jezdím nejčastěji.

Ale pokuď někdo má ještě nějaké zkušenosti...pište.

Víťa

• O 8 měsíců později...
  • O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

👎Autocentrum BARTH  Pardubice

Hodnocení autoservisů se zřejmě nikdo moc nevěnuje, ale nedá mi to, abych se nepodělil se svou zkušeností.

Z důvodu splnění podmínek záruky jsem svěřil provedení roční servisní prohlídky výše uvedenému servisu.

Bohužel až po delší době jsem se rozhodl zkontrolovat hladinu oleje měrkou.

A byl jsem lehce šokován. Zjistil jsem, že je ho tam hóóódně nad horní rysku.

Když jsem to konzultoval s jejich technikem, tak mi bylo vysvětleno, že u nich k chybě určitě nemohlo dojít. Podle jeho slov vždy doplní přesně odměřené množství oleje.

Technik mi nabídl termín přistavení vozidla za další měsíc. Když se mi to nelíbilo, nabídl mi krátkou prohlídku další den. Ale z jeho slov jsem vyrozuměl, že mu jde jen o kalkulaci ceny za servis. To mi u auta v záruce nepřipadalo jako správná reakce.

Tak jsem přebytečný olej odsál hadičkou sám otvorem pro měrku. Musel jsem odsát přes 1/2 litru, než jsem srovnal hladinu k horní rysce. Chladící kapalina nemizí, na zátce plnícího otvoru není pěna z oleje a vody. Takže buď nevyměnili filtr nebo nevypustili všechen olej nebo ho tam prostě nalili moc ...

Jsou to lajdáci a do tohoto servisu již raději nepojedu a nikomu ho nedoporučuji.

Vilém

Upraveno uživatelem vkolo11
Odesláno

jsou mechanici, kteří nalejou stanovené množství oleje a hotovo--neberou v úvahu, že všechno NIKDY nevyteče, u posledních aut PSA je to pravidlem z důvodu tvaru vypouštěcího otvoru na vaně motoru, proto jsem přejímacího technika upozornil, že si po garančce zkontroluju stav oleje--a vše bylo OK, doporučím i tobě si CELE auto a všechno, co jde na place po jakékoli práci v servisu zkontrolovat, nové auto u nás stále není spotřebák, jako třeba žehlička :myslim

jinak půl litru nad MAX. není žádná katastrofa pro motor, ale určitě se to přelití nemělo stát :bojim

Odesláno
před 22 hodinami, vkolo11 napsal:

Takže buď nevyměnili filtr nebo nevypustili všechen olej nebo ho tam prostě nalili moc ...

Sice tomu zas tak moc nerozumím,zkušenější mě když tak opraví,ale myslím,že je tu ještě jedna možnost.A to jízdy se studeným motorem na krátký vzdálenosti(obzvlášť přes zimu),kde se část nespálenýho paliva dostane do motorovýho oleje a nestihne se odpařit,nebo že vsřikovač se neuzavře po zhasnutí motoru, tzn. že obsah vedení a tlakové rampy se přes něj vyprázdní do sání a následně do válce, kde přes píst nateče do oleje a tím pádem tam pak máš víc oleje.Je to ale jen moje doměnka.Sleduj dál hladinu oleje a uvidíš. Nevím co máš za motor a jaký trasy jezdíš,ale jestli smrdí olej po benzínu,tak by to tak mohlo bejt.:myslim 

Tímto se nechci zastávat autoservisu,mám své zkušenosti,ale než někoho nařknu,tak bych nejdřív prověřil všechny možnosti.:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno
V 17. 4. 2020 at 11:57, vkolo11 napsal:

👎Autocentrum BARTH  Pardubice

Hodnocení autoservisů se zřejmě nikdo moc nevěnuje, ale nedá mi to, abych se nepodělil se svou zkušeností.

Z důvodu splnění podmínek záruky jsem svěřil provedení roční servisní prohlídky výše uvedenému servisu.

Bohužel až po delší době jsem se rozhodl zkontrolovat hladinu oleje měrkou.

A byl jsem lehce šokován. Zjistil jsem, že je ho tam hóóódně nad horní rysku.

Když jsem to konzultoval s jejich technikem, tak mi bylo vysvětleno, že u nich k chybě určitě nemohlo dojít. Podle jeho slov vždy doplní přesně odměřené množství oleje.

Technik mi nabídl termín přistavení vozidla za další měsíc. Když se mi to nelíbilo, nabídl mi krátkou prohlídku další den. Ale z jeho slov jsem vyrozuměl, že mu jde jen o kalkulaci ceny za servis. To mi u auta v záruce nepřipadalo jako správná reakce.

Tak jsem přebytečný olej odsál hadičkou sám otvorem pro měrku. Musel jsem odsát přes 1/2 litru, než jsem srovnal hladinu k horní rysce. Chladící kapalina nemizí, na zátce plnícího otvoru není pěna z oleje a vody. Takže buď nevyměnili filtr nebo nevypustili všechen olej nebo ho tam prostě nalili moc ...

Jsou to lajdáci a do tohoto servisu již raději nepojedu a nikomu ho nedoporučuji.

Vilém

Prošel jsem si prakticky tím samým v jiném servisu/jinou značkou vozu... No, dnes už vím, že to je prostě o lidech - stačí aby tam byl jeden "lojza" mechanik a dopadne to takhle... z pohledu zákazníka naprosto chápu a taky jsem byl vytočen do nepříčetna.. Zpětně ale musím říct, že nejde odsoudit servis/firmu za chybu jednoho zaměstnance. Když jsem viděl ,co za matroš chce dnes dělat manažery (když jsem seděl u pohovoru na kolegu k nám) a co zbyde na ty práce, kde se musí dělat rukama, nedivim se už ničemu :D....

To jen tak na odlehčení :-).. S Barthem jinak zkušenosti nemám žádné....

Odesláno

v každém servisu je minimálně jeden ,,lojza'', kterému můžeš dát jen sundat kola, zvednout auto..., další mechoš udělá zbytek a lojza nahodí kola a auto umyje..., za mých dob jsme jim říkali ,,doktore'' (MUDr. Cvach)

spletl jsem se--v každém kolektivu, ať se jedná o jakýkoli obor, je určitě jeden lojzík 🤠

• O 3 roky později...
Odesláno (upraveno)

POZOR na servis olfin car H.K.    nova jeden rok stara  5008 gt byla jednou na servise výměna oleje  najeto necelých 30tkm   mužů se jen domývat jak se to stalo ze to auto má sjeté zadní deštíčky  úplné na kov  Kotouče olezle  ale přitom přední jsou stále skoro nove destičky potřebované minimálně sotva 4mm o proti novým  fakt divné   dokonce jsem tady narazil na téma které se zabývá tím kdy měníte brzd destičky v zadu na 5008  a v olfin car je asi nějaká anomálie   odpověď od někoho z peugeot byla ze prý je to specifikum tohohle vozu ze zadní brzdy vydrží jen 30tkm   takže jestli chcete aby vám díly na vašem aute vydržely tak tam nejezděte     TY BRZDY BYLY TAK SJETE ZE TO BYLO VO HUBU !!       a toho ole tam bylo taky nějak podivné málo po odjeti ze servisu se po chvíli rozsvítila kontrolka hladiny oleje      A odpověď olfin příště na vás budeme hodnější a dostanete i slevu  žádný PŘÍŠTÉ NEBUDE !!        myslíte ze má laik šanci poznat jestli mu ten olej vyměnily  ja myslím že  ne  ale určíte to bude mít vliv na jeho celkovou životnost  ale to se Těžko pozná   .. 

Upraveno uživatelem dabelsvaty
pridano

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...