Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Alarm Legendford?


georg

Recommended Posts

Nemate nekdo zkusenost s alarmem LF 200? Dovazi firma STOPOL. V zakladu to ma jen otresove cidlo- staci, nebo je treba priplatit za mikrovlnne, ultrazvukove, nebo laserove? Nebo zvolit Jablotron? A co central od nich? (2*5,2*2) Mam slevu u STOPOLu, tak bych ji rad vyuzil.. . Je lepsi sverit montaz montaznikum, nebo se to da udelat na dvore? Diky za vase nazory!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S alarmy od Stopolu nemám zkušenosti žádné. Prostorové čidla jsou dle mého názoru zbytečné, protože pokud něco necháš na sedačce a zloděj by např. rozbil okno aniž by to spustilo otřesák, šáhne dovnitř, sice ho zachytí prostorové čidlo a spustí poplach, ale myslím že tu věc ze sedačky stejně vezme a než ty se vzpamatuješ tak uteče. A pokud by někdo v tom autě chtěl dělat něco víc než jen sebrat volně položenou věc, tak tam nepoleze oknem, ale otevře si dveře. A když už čidla tak ultrazvuková. S mikrovlnýma mám velice špatné zkušenosti.

Centrál pokud chceš šetřit a budeš do auta dávat zároveň i alarm pak by stačily koupit jenom samostatné 2-žilové motorky a napojit je jen na alarm. Takže přes dálku by se ti zamykalo a odemykalo celé auto, ale bez dálky bys musel jednotlivé dveře zamykat ručně.

Montáž centrálu pokud by se jednalo o univerzální servomotorky, tak zadní dveře ve 405 na práci nic moc, táhlo je za plechem a musí se to dělat po hmatu... vhodné pro gynekology :-))).

Jinak na www.autotop.cz je v nabídce i centrál přímo pro Peugeota.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je tam taky malůvka...:cool: Menusím se domnívat, že je-li to v ruštině bude v \"ceně zájezdu\" odolnost proti EMP, PTŘS, a podobný vymoženosti, které jaksi neodlučně doprovázejí ruské výrobky všeho druhu....:D:D:D Návod na montáž? Skolko?... dvaca?!... Čevo dvaca\'t?... Skolko čevo ?.... a už to šlape!!!:o:cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...