Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Displej 307 - náhrada z jiného auta


extom86

Recommended Posts

V 20. 9. 2017 at 9:56, pecino napsal:

Máte někdo odzkoušené LED žárovky do displeje aby to tak nehřálo? Našel jsem pěkné, ale mám obavy že tam bude vidět kužel světla z té LEDky na LCD. https://www.aliexpress.com/item/10x-B8-5D-Gauge-LED-Car-Dashboard-Bulbs-Width-Lamp-Panel-Light-Indicator-Lamp-Store-47/32808973460.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5bN6sf

V inzerci jsem dal inzerát.

Ahoj pecino. je sice pozdě po tvé oprave lcd ale ja jsem koupil led žárovky B8-5D a máš pravdu po víměně jsou vyditelné tři tečky po led žárovkach na displeji.Tak že nic moc. A za teplot 25stupnů celsia stále problém přetrvává.S pozdravem Petr OUHEL Liberec petrol007

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 4 měsíce později...
V 25. 1. 2018 at 12:03, PeJo napsal:

Displej z Číny dorazil. Cena včetně poštovného cca 16,-USD. Pasuje, zobrazuje jako původní a jde i ovládání pod volantem. Odkaz https://www.aliexpress.com/item/Monitor-display-screen-12-pin-interface-Case-For-Peugeot-308-307-Sega-triumph-C5/32832827630.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2GSlEB

Ahoj,

ty displeje už tady nejsou dostupný, nevíš o jiném zdroji?  Díky

Upraveno uživatelem kolomyska
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Keby to niekto vyrábal, tak by sa dalo, lenže všetky novšie typy komunikujú cez CAN-CAN, pôvodný, pred faceliftom komunikoval ešte CAN-VAN, takže keď tam dáš niektorý z novších tak si so zbytkom auta bude rozumieť asi ako ja s tatárom. Na starý model pokiaľ viem sú iba originály, a to buď klasický (dosť odchádza na slnku) alebo veľký na navigáciu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě jsem viděl před face ibs tím novějším... Ale asi to byl model 2005, kdy nastal ten přelom a některé před facelifty dostaly can-can. Škoda no. Kdyby ten displej alespoň tak neblbnul za tepla. Někde jsem našel i zmínku o VAN2CAN převodníku, ale sehnat to už bohužel nejde. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Já to objednám a kámoš co dělá v elektro firmě mě to zkusí nahodit, dneska jsem s ním o tom mluvil, pod mikroskopem a uvidíme. Zatím to není tak strašné ale s.... mě to a čím více v autě topím tak se to zhoršuje, ráno za chladného počasí je to OK.

90555257_206477970683021_4068396264918614016_n.jpg.b383138d60e31e7dd79eb2bffd1ebdec.jpg

Upraveno uživatelem Citroon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

By som za ten originál nedal ani tých 100€, pri parkovaní na slnku nevydrží dlho, je jednoducho konštrukčne nedoriešené už priamo z výroby. To už radšej experimentovať s tou náhradnou flexi zbernicou (ktorá je zodpovedná za problém), ale predpokladám že nebude jednoduché trafiť tlak a teplotu pri tom pájkovaní.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

psal jsem prodejci na aliku o udání přesné teploty na aplikaci toho pásku, tak jsem zvědav 🙂  zvláštní je že displej typu A a co byl původně v autě je pořád OK, jasný bez nějakých změn. Kdybych měl vyměnit pásek jednou za pár let, tak mě to nevadí, sám jsem na to zvědav.

Upraveno uživatelem Citroon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No len ten displej typu A je úplne iný typ, konstrukčne oveľa jednoduchší, tuším sú tam komplet klasické segmenty, narozdiel od typu B, ktorý je v podstate funkčná plocha s pixelmi. Nekvalitný flexi spoj (po určitom čase tepelného namáhania, zvyčajne pri státi na slnku) potom spôsobí vynechanie tých zvislých riadkov, v ktorých je spojenie na flexe nedostatočné, najčastejšie pri zvýšenej teplote sa to prejavuje. Je dosť škoda, že druhovýroba sa orientuje (nie iba u displejov) iba výhradne na model po FL, ročníky pred FL čínski súdruhovia vytrvalo ignorujú, pritom podľa mňa tých áut pred FL je na trhu v hojnom počte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...