Přejít na obsah
  • Current Donation Goals


Honza3008

Recommended Posts

před 21 hodinami, kveton napsal:

by mě zajímalo, jak často aktualizují, jestli 1x ročně? a kdy vydávají aktualizace pro různé systémy

Já mám 3008 od dubna t. r. a aktualizoval jsem mapové podklady v červenci, září a nyní v listopadu. V tom ještě dvakrát firmware v květnu a v srpnu 2017.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 6 měsíců později...
  • O 2 týdny později...

Honza3008

Ahoj. Tak jak si spokojen se svým červeným drakem? Já mohu zatím  po téměř třičtvrtě roce říct, že jsem udělal s tímhle autem fakt asi dobře. Vyplatilo se čekat (však víš jak dlouho) na motor 2,0 blueHDI 110kW, jezdí fakt dobře. Za mě velká spokojenost...a ten boží volant:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Taif Mám úplně stejné pocity. Za týden to bude rok co ho mám a jsem náramně spokojenej. Máš pravdu, ten volant je naprosto boží :D. |Dneska jsem si ho akorát přivezl ze servisky (30.000 km) a měl jsem půjčenýho superba a to se nedá srovnat. Už jsem se na svýho červenýho draka těšil. Dělali mi krom servisky opravu (doplnění čehosi) u haubny aby se ve vyšších rychlostech či poryvech větru tolik "nevlnila" jak tady bylo ve fóru psáno a ještě výměnu čelního skla - neřád kamínek na dálnici. Jen by mě zapínalo jestli a kdy zprovozní v ČR službu TomTom Traffic u navigace - to by bylo teprve super.

Za kolik jezdíš? Já mám dlouhodobou spotřebu dle palubního počítače 6,5 - 6,6 l/100.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Honza3008

Serviska mě čeká v září, výměna oleje atd. Jsem zvědav jak to dopadne, ale snad dobře, žádné potíže nejsou, alespoň já o žádných nevím. Dlouhodobou průměrnou spotřebu ( od začátku) mám 6.0 l/100 km. Když jedu dál, třeba na chalupu (jedna cesta 150 km), nebo dovča, nějaký výlet a tak, tak je na tu kterou cestu průměr od 4.7 do 5.0l/100, ve městě to je tak něco kolem 6.0 až 6,5 l/100 km, takže spokojenost a to se nijak neomezuji, prostě jedu jak potřebuji, nejezdím na spotřebu, ale je to příjemné, zvlášť při dnešních cenách PHM:cool:. A to se o auto dělíme s manželkou a i tak je to se spotřebou dobré.

Ještě bych řekl, že v autě je při jízdě opravdu ticho, motor není slyšet, zvlášť na volnoběh, to není slyšet nic. Při vyšších rychlostech samozřejmě slyšet je, ale ve srovnání s předešlou Oktávkou (2.0 TDI) je to sakra rozdíl...S tou haubnou jsem překvapen, zaměřil jsem se na to na dálnici třeba při rychlosti 140-160 km, ale nic se mi nevlnilo, nebo jsem to prostě nepostřehl, ještě se na to zaměřím. Vím o dvou kolezích, kteří mají také stejné auto a jsou spokojeni stejně jako já.

A jéje kamínek na sklo, no to se stane, už jsem si to také zažil, ale u Peugeotu ještě ne, tak snad mě to v brzké době nečeká. Tak ať nám Pežotci dlouho slouží k naší spokojenosti...:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...
V 26. 7. 2017 at 14:24, Honza3008 napsal:

@Veverka Asi jsem se blbě vycedil :cool: Když je mobil připojený přes USB k systému auta a má zaplá mobilní data, může tato mobilní data sdílet jako palubní wifi bod vytvořený systémem auta :D a tudíž ostatní cestovatelé mohou wifinovat dle libosti :D

Ale to mužeš udělat I mobilem.zapni si v mobilu hotspot.Používám to dětem pro tablet.Jsou I data rychlejší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...