Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů


Honza3008

Recommended Posts

Tak jsem se dostal k tomu, založit vlákno o mém novém červeném drakovi :D.

Výbava - Peugeot NOVÁ 3008 GT 2.0 BlueHDi 180k EAT6.

Jezdí suprově, už mám nalítáno něco málo přes 1000 km, ještě ho šetřím.

Barva - Červená ultimate, sedačky - kůže Club. Další výbava - vyhřívání čelního skla, Grip control, zadní + přední park asist + Visiopark 2, el. otevíratelné víko kufru, panoramatické otevíratelné střešní okno, pack Drive Assist + pack Bezpečnost Plus, alarm s náklonovým čidlem.

Pár poznatků - sledování mrtvého úhlu je super, funguje perfektně; při couvání se mírně naklopí vnější zpětná zrcátka, takže člověk líp vidí kam jede, trošku mne štvě sledování jízdy v jízdním pruhu - zejména když je na dálnici zůžení, tak to celou dobu bliká a ťuká do volantu - asi ho vypnu.

Tady je pár fotek:

 

20170710_135442.jpg

20170710_135448.jpg

20170710_135457.jpg

20170710_135508.jpg

20170710_135513.jpg

20170710_135528.jpg

20170710_135533.jpg

20170710_135538.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Laďa ta červená mu fakt sedne :D

Ještě musím vyzkoumat jak je to s aktualizací map v navigaci, a hlavně jak to bude s TomTom Traffic - jestli ty online služby u nás někdy spustěj nebo ne, protože bez aktuálních dopravních informací a omezení je ta navigace jen takovej chudáček... Někdo tady psal ve vláknu Nový Peugeot 3008, že mu prodejce říkal, že by to u nás spustit měli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Honza3008

Musím ti tu tvojí káru také pochválit, je to neskutečný krasavec. Už se také těším až si jí přivezu domů, ale po těch všech problémech tomu nějak přestávám věřit a to i přes skutečnost, že mám od Peugeotu ČR písemné vyjádření, že do výroby půjde v srpnu 2017 a že moje objednávka má status urgentního vyřízení a zadání do výroby:roll Viděl jsem tu tvojí barvu u prodejce když jsem tam byl v pondělí a musím říct, že na živo vypadá moc pěkně a třitisícosmičce opravdu sluší, z fotek to tak nevyzní, ale ten perleťový efekt je pěkný a to nemám červená auta příliš v lásce:D Můžu se tě zeptat jakou máš zatím průměrnou spotřebu? Já mám sice objednaný jen 150-ti koňový diesel 2.0 blueHDi s manuálem, ale abych si udělal alespoň přibližně představu, díky. Jinak ať ti auto dobře slouží a dávej sem dál další postřehy, rád si to přečtu:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Taif Vydrž! Vyplatí se na něj počkat, je fakt super. A jak píšeš, ta červená mu sluší a v reálu je ještě hezčí než na fotkách. Zatím mám průměr 6,7 litrů na 100 tak uvidíme jestli to půjde ještě dolů.

 

@Charlie 1 Tak my Ti tady budeme psát postřehy aby jsi za 4 roky věděl, jestli do něj jít :D Klidně udělej manželce radost a vem červenou. S tou černou střechou je to bombová kombinace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Další poznatek - jak jsem psal vadilo mo hlídání jízdy v jízdním pruhu. Hlavně třeba jak je zúžení na D10 před Prahou tak mě to pořát ťukalo do volantu a chtělo rvát do běžného pruhu. Vypnul jsem a je to pohoda.

Hlídání mrtvého úhlu v zrcátkách funguje skvěle. Chytne i motorkáře. Jen bacha - kamion nechytne, ten je dloubej že ho člověk vidí a taky to píšou v návodu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Další hlášení:

Najeto 3.500 km. Byli jsme s ním v Chorvatsku. Cesta naprosto pohodová, adaptivní tempomat je skvělá věc. Spotřeba Chorvatsko a zpět 5,9 l/100 (plné auto - 2 dospělí, 2 děti, plnej kufr :-) ) - průměrná rychlost 88 km/h.

Sedí se v něm na dlouhé štreky parádně, kožené sedačky s masáží jsou bezva. 

Cestou jsme pár nových 3008 potkali. Dokonce v hotelu kde jsme byli parkoval stejně červený až jsem se bál, že si nepamatuju, kam jsem zaparkoval toho svýho :aut

Jak píše @benik1984 plusy a mínusy ve vlákně o jeho mazlíkovi - s plusama jednoznačně souhlasím

k mínusům - "asistent vybočení z jízdního pruhu vypnut - absolutní zlo" je přesné vyjádření :cool: jak už jsem psal výše já ho taky vypnul.

S palubní wifi jsem problém neměl - připojil jsem mobil kabelem a rozjelo se to.

Dvoulitr akceleruje parádně a v kombinaci s automatem na dálnici při potřebě rychle vmanévrovat do rychlého pruhu podřadí a zatlačí řidiče do sedačky i při plně obsazeném autě.

Taky doufám, že brzy zprovozní TomTom Traffic jak píše @svijam - protože jsem si do Chorvatska jak blbec vezl ještě extra TomTom navigaci, ve které to mám. Jinak integrovaná navigace má slušnou grafiku a je příjemné, že přímo na palubní desku zobrazuje kdy má člověk odbočit.

 

Upraveno uživatelem Honza3008
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Veverka Asi jsem se blbě vycedil :cool: Když je mobil připojený přes USB k systému auta a má zaplá mobilní data, může tato mobilní data sdílet jako palubní wifi bod vytvořený systémem auta :D a tudíž ostatní cestovatelé mohou wifinovat dle libosti :D

Upraveno uživatelem Honza3008
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...