Mortis Odesláno 10. červenec 2017 Odesláno 10. červenec 2017 Nazdar lidi. Dá se ještě nějak jinak spolehlivě určit které přední ložisko je vadné, než jenom hučením v zatáčkách? Zdá se mi že mi hučí ložisko v levé i pravé zatáčce, ale že by odešly oba ložisko najednou, to by byla velká náhoda ne? Navíc jedno z nich je už 2 roky vyměněné. Takže bych chtěl zjistit jestli jsou špatné fakt oba nebo třeba hučí něco jiného? Citovat
ozzy56 Odesláno 10. červenec 2017 Odesláno 10. červenec 2017 zvedni kolo a roztoč ho rukou, možná to uslyšíš, nebo bude cítit zadrhávání ložiska Citovat
Mortis Odesláno 11. červenec 2017 Autor Odesláno 11. červenec 2017 No mám je už dost sjeté, a hlučí mi to nepravidelně, možná... Jindy bych ještě počkal co se z toho vyvrbí, jenže za chvíli jedu do Chorvatska, tak jsem chtěl mit klid. Může vydržet takové ložisko ještě 2000 km? Citovat
ozzy56 Odesláno 11. červenec 2017 Odesláno 11. červenec 2017 (upraveno) ptal jsem se věštkyně i kartářky a bohužel, taky neví..., blbé je, že auto s nepohyblivým kolem se dá jen naložit na podvalník, nedá se táhnout... zajdi k Chodurovi do Havířova, je to náš člen a domluv si výměnu ložiska, jinak budeš mít zkaženou dovolenou neustálým uvažováním nad tím, zda dojedeš, navíc ti tam zjistí, které to je kolo atd. http://www.autochodura.cz/#utm_source=firmy.cz&utm_medium=ppd&utm_content=hledani&utm_term=auto chodura&utm_campaign=firmy.cz-13036232 Upraveno 11. červenec 2017 uživatelem ozzy56 Citovat
Judes Odesláno 11. červenec 2017 Odesláno 11. červenec 2017 (upraveno) Robilo ti to aj zo zimnými gumami? Ak máš možnosť vyskúšať na iných gumách prípadne nahoď zimné a porovnaj či sa niečo zmení (najlacnejšia možnosť). Ak sa nič nezmení tak potom ako ti tu už poradili zamerať sa na ložiská. Upraveno 11. červenec 2017 uživatelem Judes Citovat
Mortis Odesláno 11. červenec 2017 Autor Odesláno 11. červenec 2017 No jasně že mě to hned nenapadlo, hodim tam zimni kola a uvidim . A dík za tip na toho Choduru, mám tu v okolí dva mechaniky ale každý má svoje mouchy , takže pak vyzkouším ho. Citovat
Mortis Odesláno 15. červenec 2017 Autor Odesláno 15. červenec 2017 Takže když jsem to zvednul, zjistil jsem že pravé kolo má celkem velkou vůli, a trošku hučí při točení, takže to bude asi ono. Ale zároveň s kolem se mi viklala i osa s matkou, ta by měla být přece napevno a hýbat by se měl jen vnější kroužek ložiska s brzdovým kotoučem ne? Nebo bude problém jinde? Spodní čep je vyměněný tam se to nehýbe. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. červenec 2017 Odesláno 15. červenec 2017 jestli myslíš matku poloosy, tak ta se hýbat nesmí, je tam utahovací moment nějak kolem 270-300 Nm, ale to je jedno, jestli to nebudeš dělat sám, mechoši už budou vědět co a jak Citovat
JVT Odesláno 15. červenec 2017 Odesláno 15. červenec 2017 Mortis mám takový pocit z tvého dotazu, že by jsi měl nechat opravy automobilů odborníků. Ptát se zda má být matka poloosy utažená. Každý máme nějaké vědomosti za které dostáváme peníze. Nech opravu odborníkům a zaplať. Ty jim zase třeba opravíš střechu, pokud jsi pokrývač, a oni zaplatí tobě. Jinýma slovy "ševče drž se svého kopyta". Citovat
Mortis Odesláno 15. červenec 2017 Autor Odesláno 15. červenec 2017 Nene, říkal jsem že kolo má vúli, hýbe se asi 2mm když s ním viklám. Ale zároveň se hýbe i poloosa s matkou, což by podle mě neměla pokud je vybité ložisko. Poloosa je pevná na ní je vnitřní kroužek lož. napevno a na něm je vnější kroužek s brz. kotoučem a kolem. Pokud je lož. vybité měl by se volně hýbat pouze vnější kroužek s kotoučem, ale poloosa s vnitřím kr. by měla být pevná ne? Citovat
ozzy56 Odesláno 16. červenec 2017 Odesláno 16. červenec 2017 asi ti úplně nerozumím, ale ložisko je do těhlice nalisované vnějším průměrem, zajištěné segrovkou a dovnitř ložiska je nalisovaný náboj kola, v případě dobrého ložiska tam nesmí být žádná vůle, teprve do náboje kola je vložena poloosa tisíc-hranem a přitažena tou velkou matkou, tam taky samozřejmě žádná vůle nesmí být Citovat
Mortis Odesláno 16. červenec 2017 Autor Odesláno 16. červenec 2017 Přesně tohle jsem chtěl vědět . Takže pevný je vnější kroužek v těhlici a hýbe se celé kolo i s poloosou a matkou na vnitřím kroužku (když je ložisko vybité). Většinou to bývá naopak, pevná hřídel s vnitřním kr. a hýbe se vnější kroužek s kolem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.