Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím , potřeboval bych prosím poradit máme teď doma  407 2.0 rv 07 s 5 budíkovou přístrojovkou a nefunguje středový display , který má ukazovat kilometry. Jakoby byl úplně vypnutý , může to být nějaká pojistka, nebo odešel úplně, kde hledat chybu ?  Děkuji.

Odesláno
Zdravím , potřeboval bych prosím poradit máme teď doma  407 2.0 rv 07 s 5 budíkovou přístrojovkou a nefunguje středový display , který má ukazovat kilometry. Jakoby byl úplně vypnutý , může to být nějaká pojistka, nebo odešel úplně, kde hledat chybu ?  Děkuji.

Ako píše tibko42, odišiel... Je potrebné ho vymenit. Ja som to menil. Musíš vybrať budíky a kompletne ich rozobrať. Dať dole ručičky a podobne. Myslim že niekde je tu aj návod na rozobratie. Skús hľadať...

Odoslané z XT1650 pomocou Tapatalku

Odesláno

Jestli odešel to nevim, ale podsvíení pod nim nesvítí, budiky mám vyndaný, ale nedaří se mi vyndat ručičky, drží jak přilepený a bojim se pod ně něco vrazit abych nezničil bílý budíky.

Odesláno

Tak vše rozmontovaný, display je ok, je to podsvícení, pokud diody pomačkám tak se některé normálně rozsvítí, vypadá to na studeňák, zkusím je opatrně proletovat.

Odesláno

A co jsem ti psal? Podsvetleni. LEDky to nebudou, nejspise nejaka cesta k nim. Zkus po slozeni budiku vrazit mezi plosnak a ten bilej kryt ve spodnim miste pod displayem starou simku a posouvej ji pomalu doprava. Vsadim se o botu na noze, ze se ti to rozsviti.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...