Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 508 2.0 HDI, 120kW


TomasARN

Recommended Posts

 TomasARN

 

Přečetl jsem si tvé vlákno o 508 čce a musím konstatovat, že máš opravdu krasavce. Než jsme si vybrali a koupili s manželkou naší novou 3008, tak jsme se byli původně podívat právě na faceliftovanou 508 v kombiku. Moc se nám zamlouvala, i zkušební jízdu jsme absolvovali, ale pak nám v Peugeotu ukázali novou 3008 a manželka se v tu chvíli zamilovala a jak to dopadlo už víš:D Peuget 508 je jedno z nejhezčích kombi, které znám. Soused co bydlí vedle nás v domě jí do léta měl taky, stejný model jako ty i motor, jen jinou barvu a v létě si koupil nového Superba ( funglovku, liftback), ale úplně nadšený z něj nakonec není, velmi často a rád vzpomíná na Peugeota 508...Přitom ten jeho Suberb je fakt voňavka, 2.0 TDI , 103 kW, super výbava...

Líbí se mi ty tvoje LED žárovky ve zpátečce, svítí to fakt luxusně. Tak ať ti Peugeot dělá jen radost a dobře slouží, budu se těšit na další vylepšení tvého vagenu:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, do služebního golfu :cool:. To my do naší služební Oktávky II  a Fabie I nic dát nemůžeme, soukromě ani náhodou...přísný zákaz jakýchkoliv úprav. Vyhřívání sedadel ti chválím, je to paráda, toto jsem si také připlatil a jsem rád, že to mám, to mi v předešlém autě chybělo. Manželka tomu říká důvěrně "pipigril":aut U 508 mi vadila pouze jedna jediná věc, a to málo odkládacích míst, zejména na brýle a mobil. 3008 jich má o něco víc, ale Oktávka to měla super, tam bylo různých skrytých schránek dostatek...Udělal jsi tu černou střechu tou folií, pokud ano, jak to vypadá?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta tmavá mu sluší, ale je fakt, že na tmavé je zase víc vidět kdejaký škrábanec. Soused měl takovou světlou, jakoby šampaň, pěkná barva. Ta střecha by byla zajímavá, tam je skoro po celé ploše panoramatické sklo, že? To je tmavé, takže by to vypadalo dobře. Já mám střechu bez střešního okna, ale černě lakovanou včetně zadního spojleru nad oknem a ve stejné barvě jsou i zrcátka, vypadá to k té zrzavé efektně. Jojo ty síťky vypadají dobře, podobné mám na předních sedadlech zezadu na opěradlech. Mě zase u 3008 chybí sklopné háčky v kufru na tašky. V Oktávce jsem měl dva jakoby zdvojené sklopné háčky, na každé straně kufru jeden...to bylo dobrý, " simply clever". Přemýšlím je tam nějak dodělat. Kouknu do Škody zda se neprodávají samostatně, že bych je tam nějak přidělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, skoro po celej ploche strechy je cierne sklo.  mozno na jar dam tu ciernu strecu, s tym, ze aj stlpiky dveri su cierne a mozno aj spätne zrkadla dam cierne, ale u mna to nebude az taky kontrast ako na tvojom, lebo mam tmave auto a aj to je dovod, preco zvazujem aj moznost prestriekania auta, lebo ako pises, na tmavom je kazdy skrabanec vidiet. prestriekanie by nebolo tak drahe, mam v rodine lakyrnika, ale potom zas na kontrolu orginality a novy TP

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

som objednany na montaz ohrevu sedadiel a rozmyslam, kam dat spinac, ci do bocneho plastu sedadla alebo do stredoveho panelu, lebo k tomu plastu na sedadle je horsi pristup /maly priestor medzi dverami a plastom/. Kam by ste to dali ?

Foto miesta na stredovom panely a spinac je na foto

karbonove-vyhrievanie-sedadiel-csh-1--12v.jpg

stredovy panel.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nakoniec som nasiel miesto na plaste v sedadle, tak to pojde tam, z dovodu, ze na stredovom panely to bude vidiet, ze to nie je originalne a museli by ho rozoberat, co az tak moc nechcem a ten plast na sedadle sa musi tak ci tak rozobrat, ked pojde calunenie, tak to tam rovno mozu dat a tiez nebude tak dlho montaz, ked sa nebude stred rozoberat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dostal som na skusku na spongii pripravok Philadelphia pomarančové žele na cistenie koze a textilu. Mal som na sedadle nejaky bledy flak, potrel som to tymto pripravkom a flak bol hned prec, potom som pretrel spongiou kozenu laktovu opierku a spongia bola uplne cierna. Potom som tieto miesta osetril Philadelphia balzamom na kozu /jojobový olej, včelí vosk, lanolín, rastlinné extrakty a ochranné balzamy/ a som nadmieru spokojny. Laktova opierka vyzera lepise ako nova. Idem ten cistic kupit a prebehnem s nim cele sedadla.
http://www.osetreniekoze.sk/produkty-philadelphia-balzam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Paráda. Tak mě tak napadá, že jsem vlastně ještě ani já nevyzkoušel vyhřívání sedadel u mé 3008. Máš pravdu zatím na to není počasí, u nás bylo dnes 22 st.C a teď momentálně je venku 16 st.C :myslim Jinak jsem zvědav na ty prahy až dáš, vypadají dobře...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, dej určitě foto, jsem na to zvědav. Já mám hliníkové prahy jen vpředu, byla to součást výbavy GT Line, ale vypadá to celkem dobře. Já přemýšlím, že koupím hliníkovou ochranu zadního nárazníku pod pátými dveřmi, kvůli nakládání a vykládání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...