Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ceny Red Dot Product Design 2017 pro Peugeot


Radek Hurvajz

Recommended Posts

 

Tisková zpráva

 

4. července 2017

Dvě ceny Red Dot Product Design 2017 pro Peugeot

 

 

3. července se v Essenu (Německo) konalo slavnostní předání ceny Red Dot Product. Peugeot byl oceněn za dvě inovativní realizace, v prvé řadě za design exteriéru a interiéru nového SUV Peugeot 3008 a rovněž za koloběžku s elektromotorem e-Kick, která byla vyvinuta v rámci partnerství se společností Micro a která přináší novou odpověď na otázky městské mobility. Ceny Red Dot Product Design jsou udělovány nejlepším počinům ve světě designu, o jejich udělení rozhoduje porota složená z 39 odborníků.

 

Nový Peugeot 3008 a elektrická koloběžka e-kick, která se dobíjí v zavazadlovém prostoru vozu, představují velmi úspěšnou kombinaci. Okouzlily porotu svým inovativním charakterem, ergonomií a kvalitou provedení.

 

Nové SUV Peugeot 3008 se vymyká stylem svého exteriéru i interiéru. Peugeot i-Cockpit® nejnovější generace představuje nový pohled na místo řidiče. Požitek u jízdy přinášejí kompaktní volant, vyvýšený přístrojový panel s možností osobního nastavení a dotykový displej doplněný intuitivními klávesami. Nový Peugeot 3008 si od jeho uvedení na trh v Evropě objednalo již více než 150 000 zákazníků. 83 % z nich si zvolili verze Allure, GT Line a GT.

 

Koloběžka e-kick s elektromotorem umožňuje absolvovat závěrečné kilometry ve městě od zaparkování vozu do cíle. Díky mechanismu řídítek je možné koloběžku během několika vteřin snadno složit a přepravovat za pomoci jednoho kola, což zvyšuje její univerzální využití. Koloběžka e-Kick se v Evropě prodává od listopadu 2016 za cenu 899 €. Koupit ji lze v síti Peugeot, v některých prodejnách Micro a on line v butiku Peugeot Lifestyle a Micro.

 

Značka Peugeot získala ocenění Red Dot Product Design již počtvrté. Před vozem nový Peugeot 3008 ji získal model Traveller (2016), 308 SW (2014) a RCZ (2010). S tímto oceněním posbíral nový Peugeot 3008 již celkem 37 trofejí, včetně prestižní ceny Auto roku 2017. V případě koloběžky e-Kick jde o první prestižní cenu.

 

Nový Peugeot 3008 byl vystaven 3. července na výstavě „Design on stage“ v muzeu Red Dot Design v Essenu (Německo), koloběžka e-Kick zde bude od 4. července do 6. srpna.

 

V dubnu vybíralo 39 mezinárodních odborníků, projektantů, architektů a vyučujících nejlepší díla roku z 5 500 projektů z 54 zemí. Cena Red Dot Product Design je mezinárodní ocenění, které se uděluje každoročně již od roku 1955.

 

Veškeré informace o Peugeot Design Lab naleznete na stránkách www.peugeotdesignlab.com

Zázemí projektu Peugeot Design Lab na Instagramu: @peugeotdesignlab

Peugeot Design Lab na Facebooku: www.facebook.com/peugeotdesignlab

Veškeré produkty lifestylového butiku Peugeot na adrese https://boutique.peugeot.com

01_Peugeot_3008_Gala_0.jpg

1_Life_Logo_Copyright_Curtet.jpg

3_Life_Copyright_Curtet.jpg

4_Life_Copyright_Curtet.jpg

2_PD2017_RD_CMYK.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...