Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Objednávka #2482


mjtwister

Recommended Posts

Zdravím vedení Peugeot clubu

Bylo by možné zjistit, kde se zasekla moje objednávka  #2482 ? Je to už dva týdny, co jsou peníze na klubovém účtu a zatím mi nic nepřišlo, ani mail o odeslání. Poslední mail byl , že byla platba přijata a od té doby nic. 

Díky za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@straki007 Já z tvé reakce taky. Tento postup mě byl doporučen jedním moderátorem, který mi alespoň odpověděl na SZ. Jinak pro info: psal jsem mail na info@peugeot-club.com v sobotu. Na ChouLu@peugeot-club.com v pondělí a dnes dopoledne jsem Chouluovi psal SZ. Zatím odnikud žádná reakce. Tak se ptám tady. 

Upraveno uživatelem mjtwister
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém je v tom, že na dotazy jinou cestou nikdo neodpověděl. Proto jsem mu doporučil další kanál, který lze k dotazu využít. 14 dnů je docela dlouhá doba.

Navíc dotaz je položený slušně.

Upraveno uživatelem Péťa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

Omlouvám se, ale poslední dobou nestíhám skoro nic a klub musím trochu zanedbávat :( a aktuálně bez pořádného telefonu jsem i mimo klubovej email pokud se nedostanu k PC.

 

Koukám na tvoji objednávku. Tvoje vybraná samolepka je zakázková samolepka, tzn. že jde po zaplacení potvrzení do reklamky, která samolepku vyrobí a dodá mi jí na sklad. Samolepku mám od pondělí doma připravenou. Aktuálně řeším ještě zašantročený modrý klobouček, který nemohu na skladu najít (máme celkem 3 sklady vzdálené od sebe cca 150km, tak to chvíli trvá, než tam někoho dostanu).

 

Zbytek pořešíme přes zprávy ;) 

 

L. 
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za SZ, záhada vyřešena :)

Založení vlákna tedy nakonec nebylo zbytečné. Dokonce to nepřímo pomohlo vyřešit dvě záhady. Jednak problém s objednávkou a navíc jako bonus už vím, proč mi straki007 před asi rokem neodpověděl ani jedním slovem na jasně a stručně formulovaný dotaz v SZ ohledně BSI na 406. Asi zrovna zvracel z téhle hnusné doby, nebo psal hodnotný příspěvek do témat, které se ho vůbec netýkají. 

Takže ještě jednou děkuji za vyřešení a můžete to tady klidně uzamknout :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to hodně mimo. A asi mi to ani nepřísluší přesto budu reagovat na tvůj poslední příspěvek. Slušně řečeno nevím proč ve vlákně které s tím nesouvisí napadáš jiného člena který je troufnu si napsat že většinou zdejšího osazenstva uznávám jako odborník ve svém oboru.  straki007 je podle mého poznání dost zaměstnanej člověk a nemá tolik času aby pořád vysedával u PC a řešil SZ,  v podpisu má telefonní číslo a také tam má jasně formulováno co nemá cenu mu do SZ  posílat.  A co se týče ostatního obsahu tohoto vlákna tak si dovolím neznalé seznámit s tím že všichni členové vedení práci pro klub dělají zadarmo a na úkor svého volného času tudíž si myslím že by každý kdo se na kohokoliv z vedení obrací s jakoukoliv žádostí měl být shovívaví  k času který je potřeba k vyřízení žádosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vím, že členové vedení to zde obhospodařují ve svém volném čase. Také jsem se ptal slušně a přeci jenom, když mám objednávku a dva týdny se nic neděje, tak je pomalu čas začít zjišťovat, co se děje a proč nemám několik dní odpověď na dotazující maily.

A co se týče strakiho, tak můj dotaz v SZ k němu rozhodně nebyl "obrázek z diag" ani nic, čím by snad konkurenci pomohl vydělat na mě. Stačila odpověď ANO/NE/NEVÍM. O tom, že má práce nad hlavu a že zde hodně lidem pomohl vyřešit problémy s jejich auty, nepochybuji. Proto moc nerozumím tomu, proč píše do tohoto tématu, s kterým nemá vůbec nic společného a navíc výše uvedeným stylem. 

Upraveno uživatelem mjtwister
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...