Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Obecný pokec


Recommended Posts

Tak pro vsechny pochybovace tu mam par dat. V 15:25 odjezd ze Satalic smer CM a na D11. Prijezd do Mohelnice s tankovanim a na uctence je cas 17:46, pak chvilka bloudeni a prijezd do kempu v 17:57. Takze FORD to stihl v limitu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pežík dorazil 16 minut po 19.hodině. Né že by mu tak dlouho trvalo to ježdění po okrskách a nabíjení, ale v práci dorazil programátor s nějakýma úpravama, co ale neseděly s paragrafy, účetní se to taky nelíbilo a ajťák, co má před odletem na mistrovství světa, kde mu závodí svěřenci, to nedal. Tak jsem dělal koordinátora a uklidňovače situace, aby to od pondělka rána už jelo. Alespoň se nebudou přes víkend flákat, že jo? No a pozdní výjezd =  pozdní příjezd.

Jinak akce moc príma, pravda, taky jsem mohl jít v pátek spát o půlnoci a ne až v sobotu ve 4 ráno, kdy jsem tak nějak zjistil, že mi nikdo nepostavil stan :myslim. Ale je to jako s řízením. a) se to nezapomíná, b) s dvojkou v žíle a po trojboji pivo calvados pelinkovač to jde ták nějak samo. :aut Ovšem orientační jízdu jsem pak rozjel až těsně před polednem. Ale zase být čtvrtý bramborový není špatné. Asi to chtělo více piva, abych alespoň o příčku popolezl výše. 

Na slíbené odskočení a otevírání nabíjecího stojanu u OC Olympia jsem odskakovat neměl, byl to vyhozený čas. Z mé strany. Najel jsem 103 km orienťáku a po nočním plném nabíjení mi zbyly 3 dílky baterky (kWh) z 16, tedy na zhruba 30 km. K Olympii navigace ukazovala 50, tak jsem si v Mohelnici zajel ke střední škole, je tam rychlonabíječka. Jenže: a) připojená jen na červený velký pětikolík, takže tlačí místo až 50 kW za hodinu jen 22, b) typ Efatec, s kterým nemám zkušenosti a který, jak se ukázalo, prostě nešel po dobití půlky baterky manuálně nijak vypnout. Člověk by vyndal kabel a jel, jenže bezpečnost především (400V 32A není žádná prdel, bolí to), takže do doby vypnutí proudu je zástrčka kabelu uzamčena v zásuvce vozidla. Ztvrdnul jsem tam - díky malému výkonu rychlonabíječky a tvrdohlavému nabíjení až na 80%, kdy výkon postupně klesá (největší je cca do 50%) - neskutečných 46 minut! Jistě, kdybych měl nejslabší Teslu s 60 kWh baterkou, tak prosím, ale ne s Ionem s 16 kWh. Takže v 15 jsem odevzdával orientační papíry, přejezd na rychlonabíječku, nabíjení, jízda do Olomouce a byl jsem tam půl hodiny před koncem akce. O moc jsem z hlediska návštěvnosti prý nepřišel (bylo plné jen cca 1/3 parkoviště zákazníků), ale od 12 hodin se tam postupně vystřídalo několik desítek elektromobilů Například 7 Tesel Model S. Takže se dalo pokecat s mnoha lidmi a dorazily i výstřednosti jako Renault Fluence Z.E., který se k nám nevozí a nevozil. Ostatně posuďte sami http://ozana.rajce.idnes.cz/Elektromoto_sraz_Olomouc_2017/

Soutěže by asi byly smysluplnější, ostatně vyhlášení se vydařilo, prasátko bylo výborné, pizza z bistra taky a páč jsem jen grogoval a pivoval, tak i zbytkáč ráno minimální. Spánek od půlnoci sliboval kvalitku, jenže banda cyklistů dělala bordel od 6 rána a tloukla cosi do země, nafukovala nesmysle, třískala a furt po sobě hulákala. Sice se v 7 uklidnili, ale bylo po spánku.

Snídaně pohodička, pokec, rozlučka, balení stanu, odjezd směr Ostrava, vše fajn. Hodnotím sraz velkou 1 s velkou hvězdičkou, vše klapalo, orienťák se mi líbil hodně moc. Díky všem organizátorům. VELKÉ DÍKY.

A jen popíchnutí na závěr pro nás seveřany - co tak pozvat republiku na 50.sraz do Ostravy, konkrétně Libros Ostrava-Přívoz, kde by se dalo pro všechny zúčastněné dohodnout zkoušení krizovek na záchranářském polygonu - http://www.centrum.libros.cz/ - a doplnit je pár zážitky http://www.zazitky-libros.cz/zazitky ? Ubytko kemp Landek (blízko, ale jen stany, karavany) nebo kemp Hlučín jezero (dál, ale vše k dispozici, i penzion nebo hotel poblíž) https://www.dokempu.cz/kempy/ostrava/? Popřemýšlejme.

Upraveno uživatelem Radovanek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 11. 9. 2017 at 5:31, radim.1008 napsal:

50.sraz se již připravuje. Brzy se dozvíte víc. ;) Ale nápad to není špatný, schovej si ho.

Prosím vánoční večírek ne 16.11. To su ve sklípku.... :D:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, KoudaK napsal:

Prosím vánoční večírek ne 16.11. To su ve sklípku.... :D:super

Souhlasim, tento vikend jsme v Ceskem Krumlove, 1.12. mam vanocni vecirek, 2.12. mam narozky a tridni sraz, a 7.-10.12. jsme v Krakowe :(, takze my jedine 25. listopad, jinak jsme v peeerdeli, coz jsme, protoze neverim, ze by takova nahoda vysla :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Tišnove jsou 3 mini pivovary a nad Tišnovem je pěkná rozhledna..  To smrdí začátkem v sobotu první exkurzí,druhou exkurzí,třetí exkurzí pak jít sem na raut s večírkem a nocleh http://www.cervenymlyntisnov.cz a v neděli ráno na rozhlednu... :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...