Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vodící lišty 807

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte prosím, jak demontovat kryty na střeše a následně instalovat vodící lišty. Děkuji

Odesláno

Jestli myslíš ty drážky pro příčníky, tak umělohmotné kryty jsou tam tuším nacvaknuty, potom odšroubuješ šrouby s "nacvakávači" a našroubuješ tam kovové kolejnice.+ přední lišty. Je to už dávno co jsem to dělal, ale tak nějak si to vybavuji.

Odesláno

Aha. Jenom v přední části to je ale zasunuté v takovém umělohmotném držáku. A pak tedy hrubá domácí síla.

A dával jsi pod šrouby nějaký "silikon", aby tudy neteklo do střechy?

Odesláno

Pro utěsnění jsem použil plastický tmel do závitů co byl na původních šroubech (kolejnice jsem měl odšroubované komplet i se šrouby z druhého auta, takže jsem toho tmelu měl dost). Nejsem si úplně jistý, jestli při použití stejných šroubů budou mít všechny správnou délku (pokud tedy nemáš nové kolejnice i se šrouby). Kdyby jsi potřeboval nějaké fotky jak to vypadá zespodu, tak bych to mohl nafotit až příští víkend (odložil jsem to na chalupě), ale asi to nevydržíš a zkusíš to (pokud jsi to už nezkusil :)).

Odesláno

Za foto budu rád. Ještě jsem to nezkoušel, protože mám auto u lékaře.:(

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...