Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Regenerace fap


Pavel 81

Recommended Posts

Chlapi dobrý den, chci se zeptat na můj problém z fapem. Na diagnostice hlásí poslední regeneraci před 3600km. Nevíte čím by to mohlo byt? Popřípadě servis na Zlínsku. V Peugeotu ve Zlíně maji čas az  v srpnu. Předem dík za info jsi tu novy tak me neukamenujte:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě když jsem to kupoval a mel jsem to v servisu Peugeot tak my tvrdily ze je to vše OK. Ale po tech 4 měsících co ho mám tak se my to moc nechce věřit. A to jsem na funkčnost fap upozorňoval at ju  prověří. Asi se na to vykaslaly nebo to nejsou takový odborníci,jinak nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele..švagrová  dopadla v autorizáku v týdnu přesně jako ty......koupila 807 2.0hdi 100kw 2011....dušovali se že je vše v naprostém pořádku...serviska...najeto 175000......ujela 200km a hláška filtru částic.....udělal jsem jí diagnostiku a ta hlásí ujeto od poslední regenerace 192km a průměr  najetých km za posledních 10 regenerací ca.209 km.....takže museli vědět že je Fap v prdeli. Zítra na ně letí ...tak jsem zvědav co vyhádá.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak snad něco u hada. U nás změnily majitele a přestěhovali autorizak  jinam tak ze mám smůlu. Právě ze me to nehlásí vůbec nic. Za 4 měsíce 1 krát a to tak na par vteřin a pak od te doby nic. Na diagnostice 0 závad. Zřejmě vykuchany filtr. Ted je otázka nechad to tak a nebo to dat zpět do kupy a to bude stát neco. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Najdi v okolí někoho tady z klubu, kdo ti udělá smysluplnou dia a pak uvidíš. Takhle těžko odhadneš, co s tím je, i to, co to případně bude stát, jestli je něco špatně. A udělej, prosím tě, něco s tou češtinou. Já nikdy nebyl na gramatiku žádnej machr, ale ta tvoje čeština rve za oči i mně! :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...