Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Elektrická stahovačka okna


Dýdý

Recommended Posts

Tak už na mě taky došlo.Stáhnul jsem okýnko u řidiče a nejde zpátky.Tak jsem si blbec koupil novou stahovačku a závada trvá.Motůrek si jenom cvaká a nahoru se mu nechce.Přitom dolů jede normálně.Za dráty jsem tahal a přerušený mi nepřipadaj..Jo auto je xsara picasso.rv.2000.Ted tam půjdu narvat klacek protože bude pršet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jak u Picassa , ale partner míval pro okno řidiče jednotku automatického dojezdu , taková malá černá krabička a v ní se vypalovaly tištěné spoje , stačilo ji proletovat a zase to fungovalo . Podívej se , jestli ve dveřích něco takového není , parťák a berlingo ji měly u sloupku řízení a byla jenom pro okno řidiče , spolujezdcovo okno bylo jenom na přepínač  , myslím , že staré picasso to mělo taky ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 minutami, jarokare napsal:

Ta jednotka tam byla , když bylo na vypínači okna řidiče velké A , jestli ji chceš najít , tak při zapnutém klíčku mačkej vypínač a v té jednotce ti budou cvakat relátka - hledej podle zvuku

žádný velký A tam není.Jdu nakrmit králíky a zkusím jestli něco necvaká.To je všechno zákon schválnosti.Vyvařil jsem prahy a potřebuju s tím dojet na stk.V sobotu jsem měl naplánovaný ryby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak cvaká jenom v těch motorkách.Ten vadný jsem cvičně rozebral ale na opravu to moc asi nebude.Všechno je zalakovaný epoxidem.Je tam jedno malý nepřístupný relé a hrst SMD součástek.Abych se dostal k relátku tak bych to musel celý rozpitvat.Ještě se zkusím zítra podívat jestli není stejný ve druhejch dveřích.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne motorek točí jenom na jednu stranu.Mám ho ve vzduchu a jde spustit jenom jedním směrem.Na druhou stranu nedělá nic.Ani necvaká je prostě mrtvej.Bud seženu schema kabeláže nebo půjdu koupit jinou stahovačku na vrakárnu.Asi za bé bude správně/jednoduší/.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...