Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Dostalo mě do kolen :)


Recommended Posts

Návštěvník

Já tomu člověku náhodou rozumím. Někdy bych takový reflektor taky potřeboval a na té 307 to nevypadá až tak drasticky 😁 Lidi rvou na auta větší zrůdnosti 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Lidi zlatý, dneska to bylo něco. Jak se na vesnici říká za našich (myšleno pole za humny nebo za posledními baráky) přišel čas na sklizení úrody byla tam nasetá řepka na poli vedle byl zimní(ozimní) ječmen takže ten ječmen se sekal tuším v pondělí kombajn tam vrčel asi do 21 hodin a dneska zemědělci vjeli do té řepky a lištovali (nasazovali lištu na kombajn) tady kousek na tom v pondělí posekaném poli no a přijeli asi kolem 14 hodiny a něco kolem 17,30 jezdí domů z práce majitel té největší novostavby která tu vloni byla postavena. Samozřejmě že při sklizni se na poli práší tím spíš když sláma z kombajnu jde přes drtič aby se to dobře zaoralo. To hovado dojelo domů a ještě před barákem začal hulákat že jim včera firma čistila okna a jak si to ty blbý jezeďáci představujou dělat tady takovej bordel a hluk a že na ně zavolá PČR a letěl hulákat na pole. No kombajnér si asi myslel svoje a statečně ho ignoroval když se ho pokoušel zastavit chvilku tam hulákal na traktoristu ale ten ho asi měl taky na správném místě. No fakt tu PČR zavolal dojela hlídka on jim to začal vysvětlovat a aby s tím něco udělali takovej starší četník mu říká a jako co s tím mám udělat že bych zavolal ještě nějaké kolegy a tady vám před barákem od pole natáhnul plachtu nebo co a ten debil začal hulákat že ať dělají co chtějí ale ať ten stroj zmizí z toho pole nebo že si bude na četníky stěžovat. A ten mu povídá že přece s tím musel počítat že když má postaveno hned na kraji vsi a z plotem má pole že mu tam budou jezdit zemědělský stroje a ten debil že proto šel pryč z města aby nemusel být v hluku a prachu a takový ty keci těch náplav a když to vysvětloval policajtoj tak druhej soused nahrknul traktůrek a začal sekat trávník tak aspoň poštval policajty na něj že je celý dny doma a seká trávu navečer  já už jsem pak musel jít z dílny domů protože už mě bolelo břicho jak jsem zadržoval smích. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 minutami, Hafity napsal:

No a to ještě na vsi štěkají psi a ráno kokrhají kohouti.... To tomu debilovi nevadí?

No tak psi to jo to je to tady kolikrát jak na rafandě ale kohouti tady nekokrhají protože tady na tom konci jsou slepice ve třech barácích ale kohouta nedrží snad nikdo právě kvůli náplavám. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Vena garážmistr to kouske od nas jeden taky zkousel. Taky takovej klasickej mestak co si postavil barak u pole. Tak mu kluci traktoristi na prijezdovou cestu, jez je v majetku zemedelske spolecnosti, vyskladali betonovy panely. No... a a debilek byl v riti, protoze jeho X6 s tim samo nehnula a objet to neslo. Nechali mu je tam 3 dny. Od ty doby drzi hubu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No výš jak on je jakési študované a zatím měli asi jézeďáci štěstí že cokoliv dělali na poli tak se trefili do doby kdy nebyl doma.  Tak jako normální člověk kterej si pořídí parcelu na hranici mezi polma a zástavbou s tím snad počítá že se mu budou kolem pozemku producírovat verky který práší a dělají kravál. Jako mě taky kolikrát naštvali než tam in začal stavět když jsem byl třeba po odpolední a začali tady vrčet ráno v 7 no tak jsem si zavřel okno a spal jsem dál. Ale tohle bude asi zajímavý on se totiž panáček jako dvakrát neuved už v začátku kdy to koupil tu parcelu mě x výstupů na OÚ protože před jeho zamýšleným barákem stála lampa VO tak dal obci na výběr buď obec odkoupí od něj za tržní cenu ten kousek na kterém lampa stojí nebo ať ji přemístí a takový věci to samí bylo s uzávěrama vody taky byli v rohu jeho pozemku tak se to muselo předělat.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...