Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dostalo mě do kolen :)


Recommended Posts

Pepito - pokud Ti to pomůže, tak já včera jel na otočku Praha - Hradec Králové - Praha. Jel jsem sice Doblem, ale i když jsem na D 11 viděl cca 4 hlídky PČR v každém směru, ani jedna mě nestavěla. Po D 11ce bych ani neřekl, že by byl nějak znatelně menší provoz - kamiónů a dodávek asi srovnatelně jako kdykoli jindy, osobáků možná o něco míň, ale podle mě teda celkem dost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Medvěd jel js v úterý a ve čtvrtek Přelouč-pha a zpět, kontrola jednou v úterý na sjezdu. Jinak nic... Ve čtvrtek jsem projel kolem 3 policejních aut, ale všude jen posádka v teple a nic.

Ale třeba mamka říkala, že její kolegyně denně dojíždí přes okraj okresu a denně 2 kontroly celý týden...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes brzo ráno odjezd z Údlic do FN Plzeň-Lochotín.... Z okresu Chomutov, přes okresy Louny, Rakovník, Plzeň-sever do Plzně, jako takové.... Vyjížděl jsem ve 4.... Kontrola až přímo na začátku Plzně.... Vysvětleno a vyřízeno do minuty.... :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Holky si chtěly zavzpomínat na dětství ale nevšimly si že už vyrostly no 😁 Taková neškodná zábava ale ta ostuda pak 🤣 To neznají nikoho s pákovkama? Hasiče bych nevolal ani za nic, trapas 🤣

Divím se, že to nepřevážila a nerozbila si hubana

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem uměl najet kolečko kolem dokola a nepotřeboval jsem k tomu takový hnusný pití  ale to bylo za " mladejch " let a hlavně jak já říkám ve zlaté éře český autodopravy. Policajti kolečka moc číst neuměli a celníci byli v té době jen na čáře a v příhraničí jak celnící opustili čáru a začali dělat kontroly po celém území tím ta zlatá éra skončila.  V poslední době jsem měl nejvíc 19 hodin " ujetejch" na jedno kolečko ale to bylo teď u cestáře a každý cca 3 hodiny tam bylo 50 minut pauza kdy jsem nakládal a tam se kolečko zakládá jen aby se neničil tachograf. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Tak lidi se podržte já šel teda opravdu do kolen. Teď jsem byl na sběrném dvoře a ten co to obsluhuje brečel že to není kam dávat že v sobotu se lidi zbláznili ale to není to nejdůležitější. Cestou ze sběrného dvora jsem se zastavil na OÚ že si zadám na obecní stránky reklamu tak jako jo to nějak proběhlo ale než jsem odcházel tak tam přílítnul chlap rudej jak ruská zástava a začal tam hulákat že co si to obec vymejšlí za hovadiny a že jestli mu to nevysvětlí tak že bude volat televizi. Já jsem asi tušil ale tak mě se to nějak osobně netýká i když jsem se nad tím taky pozastavil. Chlap dává do MŠ dítko ( holku) dnes ji tam podle všeho ráno vedl starší sourozenec který je ještě na distanční výuce no a tatínek se vrátil domů na oběd mezi nějakýma schůzkama jestli jsem to pochopil aby zkontroloval to starší dítko no a oni byli doma obě děti takže doma stropil vyrvál že není to starší dítě schopné to menší odvést do školky a to se bránilo že ve školce bylo řečeno že kvůli vládním nařízením mají otevřeno ale že týden chodí kluci a týden holky a teď je klučičí týden. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...