Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dostalo mě do kolen :)


Recommended Posts

@Weri 605 Tak to je teda síla. Vozidla autoškoly by měla mít kameru povinně ve výbavě, už proto, aby mohla natáčet ty prásárny, které na ně my ostatní řidiči děláme. I když za sebe musím říct, že jsem hodně nervózní řidič, ale autoškola mě nechává být zcela klidným, protože nějak se to ty děcka naučit musí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, pavelu96 napsal:

Škoda, že nemáš ve vnitř kameru - to by byly dobrý videa 😂

Jako občas o ní přemejšlim..., ale ty lidi by asi nebyli rádi... 😂😂😂

@Zůza neboj... ona už asistentka při přijímání řikala, že to bude asi problém.... šéf eště nevolal..., takže sem v klidu... :) 

Upraveno uživatelem Weri 605
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doporučuji kouknout na YouTube na Autoškola Aura. Učí tam řídit takovou malou blondýnu úplně bez zájmu. Připadá mi to, že mít papíry je dnes povinnost. Nakonec je dostane i to největší pako a potom to na silnici vypadá tak jak to vypadá. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Umím, dřív to bylo zcela běžný a taky to šlo.

:xvul  Dnes je to standard stejně jako mít maturitu. Každý chce sedět v kanclu v teple, ale rukama se mládeži moc dělat nechce. A přitom když jsou šikovný mají lepší uplatnění než ti maturanti se všeobecným vzděláním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Weri 605, musím přiznat, že je to opravdu ,,síla", co si dnešní mladý dovolují ke starším. Nemají žádnou úctu k autoritě a nemají disciplínu! Kam to spěje. Dnešní době pracovat jako učitel ZŠ nebo autoškoly, tak to je hlavně o trpělivosti a pevných nervech! Myslím si, že někdy by opravdu místo argumentů, pomohla jedna pěkná facka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten klasickej "fotrovo průplesk" prostě chybí....

Jinak máme v práci nového mladého technologa a ten řidičák nemá, a ani mít nehodlá - při dotazu proč jen nechápavé "a na co?"....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Weri 605, ahoj, velmi špatná zkušenost. Ale už jsem to tu naznačil ... Ten týpek nebude synáčkem rodičů dělníků, kdy matka pracuje na kase v marketu a taťka dělá váženého soustružníka ... a kteří si váží každé vlastnoručně vydělané koruny.... a synáček si sám prací vydělal na řidičák ....

A pořád nám budou vnucovat, že zeman rozděluje národ ... Ten problém je úplně jinde ....
 
PS: Rádi budeme sledovat další vývoj v této frašce Weri .... V tomhle případě ti jednoznačně fandím, fandíme .... :super
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně že dříve nebylo úplně běžný aby měli ženský řidičák a nebo si ho i udělali ale většinou to bylo jen na takovéto " miláčku udělej si řidičák já ti budu naše auto půjčovat" no většinou se dáma za volant dostala když se pán domu vylil jako váza na nějaké trachtaci.

Jasně že dnes se považuje ŘP za samozřejmost nebo za součást základního vzdělání  ale dnešní náctiletí to nepovažují za nutné však rodičové mě budou taxikařit do smrti nebo holt budu jezdit sockou nebo tágem. 

Jo na yutrubce AŠ Aura taky jsem to párkrát sledoval ale ta pipka mě od toho odradila protože na ní by se koukat ale nedá se koukat na ty ksichty jaký vyrábí pokud jí instruktor něco říká ta má přesně přístup jakože to odchodí a po čase že jí pustí ke zkouškám za odměnu protože sice nic neumí a ani se nechce naučit ale odchodila to i když otráveně.

Škoda facky která padne vedle, jenže se podívej když si koupíš novou SIMku jaký jsou na tom předuložený čísla linka bezpečí pro haranty  linka bezpečí pro důchodce apod. nesmysly. A kam má zavolat chudák kterej má s takovým materiálem pracovat nedej bože ho nějak vzdělávat. Takovej člověk aby si koupil akcie lihovaru a pak mu pomáhal vlastní konzumací plnit plány protože učitele ať na ZŠ, SŠ, nebo v AŠ může podle mě dělat jen člověk kterej má tak trochu posunuté vnímání normálna. Já bych to asi nezvládal protože takovýho zmetka bych nejen že vyhodil z auta ale asi bych i ztřískal když mu doma taková léčba chybí. 

Asi je normální že každá generace má trochu jiné představy o tom co je normální a co je " jiné" ale pravdou je že dnešní generace náctiletých má tohle vnímání posunuté úplně jinam řekl bych že hodně do prostoru soc. sítí a podobnejch nesmyslů. Pro ně je nejdůležitější aby byly v dosahu WIFI nebo aby aspoň měli signál na internet bez toho přece nemůžou žít oni musí na ksichtovník hlásit úplně všechno a hlavně musí slídit a zkoumat co tam hlásí ostatní a pak vymýšlet jakou hovadinu vyvedou aby někoho z těch podobně postižených přetrumfli 

Kámoš má firmu takový jakože Ferda mravenec práce všeho druhu. A protože jeho " kluci " jsou většinou fotrové v letech a čas od času je potřeba i někoho kdo má přece jen větší výdrž na tu namáhavější práci tak se snažil přijmout dva tři mladší kusy tahle anabáze trvala 4 měsíce za které se tam vystřídalo asi 15 mlaďasů většina z nich přišla první dva tři dny a pak se odmlčeli do výplatního termínu a strašně se divili že výplata 00 protože je oblíknul, obul a oni mu po dvou třech šichtách utekli. Celou dobu tvrdil že nebude podporovat ty různé agentury který dodávaj ukrajince a jiné makáče z východu jeho " kluci "  to taky nechtěli ale holt je taková doba mladý budou radši vyset rodičům na krku než by šli a vzali práci která je solidně placená ale musí se při ní hejbat ruce. Takže to vzdal a když potřebuje dělat něco co " kluci " z různých důvodů nezvládají tak hold sjednává ty " východní makáče " 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pro mne je uplne na palici , že existuje varianta řidičáku určeného jen k řízení vozu s automatickou převodovkou. 

zachvilku mužem čekat řidičák jen pro vozy s autonomním řízením :roll

a Weri nebude mít co žrát :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Pe.Tr Ono je daleko vetsi sranda, ze s obycejnym "B"   muzes bez minuty jizdy v autoskole ridit skutra do 125 s variatorem. Ted si predstav pipinku kterou uz nebavi se svym SUVcekm jezdit od Kauflandu ke kadernici  a jde si pro sylovou neznoucce ruuuzovouckou Vespu!:myslim

Upraveno uživatelem pesastor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ono dříve měli lidi soudnost a když na tom neuměli tak na to nelezli, nebo si tu jizdu zaplatili a zkusili si to. Dneska, bohužel jde soudnost stranou, když mi na to dali papiry tak na tom umim ne, vleze na to a zabije se v první zatačce o  smrček protože se bojí naklonit aby se nepřevratila. 🙄

Bohužel tohle dělají i s auty, do zatačky jedou jak šneci aby se nahodou nepřevrhnuli na bok, nebo co

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...