Guest minimaxa Odesláno 16. květen 2022 Odesláno 16. květen 2022 Ještě doplním, že v krabici nebyla žádná výplň. Pouze vzduch a vodováha. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. květen 2022 Odesláno 16. květen 2022 Tak touž asi vodovaha moc nebude. To bude šišatováha Citovat
Péťa Odesláno 16. květen 2022 Odesláno 16. květen 2022 "Za normálních okolností nárazuvzdorná." Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. květen 2022 Odesláno 16. květen 2022 No silně pochybuju o "normálních okolnostech" při přepravě PPL Citovat
Pepito Odesláno 25. květen 2022 Odesláno 25. květen 2022 https://www.novinky.cz/krimi/clanek/cyklista-vezl-v-plzni-petimetrovy-kmen-planoval-vyrobu-postele-40398126 By mě zajímalo jestli mu tu kládu nechali, když ji musel zaplatit městu. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. květen 2022 Odesláno 26. květen 2022 je ten komentar vtip nebo dotycny zamrznul v roce 1990 ?? Weri 605, RichVa a Pepito ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 28. květen 2022 Odesláno 28. květen 2022 Jedna rychlá fotka, než mě někdo uvidí. Akorát není vidět, že to vypadá jak nalakovaný šmirgl Ale zrcátko a anténa stačí.... Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 30. květen 2022 Autor Odesláno 30. květen 2022 Von je asi chycenej i ten podběh... nojono... izolepa není prostě jen tak pro kde koho.. s tou se musí umět... Citovat
Fruktis Odesláno 31. květen 2022 Odesláno 31. květen 2022 @PaKra bylo to lakovaný? Známý si takhle nalakoval auto válečkem... To byla krása... Taky to vypadalo jak smirgl Citovat
PaKr Odesláno 31. květen 2022 Odesláno 31. květen 2022 @Weri 605, toho podběhu jsem si naživo ani nevšiml mi to přijde ve smyslu, " na co lakýrník, to zvládnu sám a YT pomůže " moje lakování taky není žádná sláva, ale takhle bych to nedokázal zvepřit ( na plnou hubu : zprasit ) ani já. Hlavně se snažím, abych nalakoval, jenom to dané a ne bezhlavě všechno okolo, i když si někdy přidám práci, protože kolikrát raději něco odmontuju než to olepovat. @Fruktistak válečkem nebo štětcem by snad nevzal i tu anténu... Jestli jo, tak je to na Chocholouška Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 31. květen 2022 Odesláno 31. květen 2022 (upraveno) Tak asi záleží jaký postoj k danému autu člověk má. Na manželky autě jsem taky teď bral prahy a tu nabouranou stranu sprejem, hlava nehlava, kolo nekolo Upraveno 31. květen 2022 uživatelem VojtouNerCZ Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 31. květen 2022 Odesláno 31. květen 2022 videl sem borce co lakoval feldu sprejem - vzal sloupky blatniky dvere vse co bylo okolo bylo od barvy - jak kola tak bocni dokonce i cast predniho okna Citovat
Péťa Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 VID-20180201.mp4 zasazeno a sklizeno BIO.mp4 enikybeniky, MotoMoto, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Namor74 Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 Také se s dovolením přidám se svou troškou do mlýna "Dostalo mne do kolen...". Jsem skladník, nestydím se za to, dělám si svou práci, od nástupu před půl rokem jsem "zlepšil" kolem 50 věcí či procesů (20 let jsem byl kancelářská krysa). Je mi skoro 50. Takže všechno bylo tak nějak fajn, ale teď... teď nastoupil novej, mladej, pespektivní... proaktivní s tahem na bránu (a hlavně přítel naší paní vedoucí). Samozřejmě na vyšší pozici. A ten se nezakecá... (mírná narážka na Cimrmana). A tak dostal po dvou týdnech svůj první úkol, popsat zboží na příjmu (jestli je pro zákazníka, nebo na sklad). Ne, nedělám si p***l, tohle je autentické (a podle mne to dosti vypovídá o "kvalitě" tohoto dvacetiletého borce). Fakt mne to dostalo do kolen. enikybeniky, Weri 605, BubakGS a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Fruktis Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 @Namor74nene... Kde jsou ty časy kdy si i skladník mohl číst Vergilia v latině Péťa, Rikic339, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. červen 2022 Odesláno 10. červen 2022 @Namor74 mám stejnou zkušenost, cypek po škole, vyfintěný, navoňaný jak *neumím psát slušně*in kufer , ale inteligence houpacího koně..., jeho maily jsme si přeposílali po firmě, tolik hrubek se nevidí ani v pomocné škole..., obecný přehled ve smyslu jako že nejvyšší hora ČR je Říp... enikybeniky ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. červen 2022 Odesláno 10. červen 2022 Chlapy taky jste byli mladí draví a " starý fotrové " v robotě z Vás měli takovou radost jako máte vy dneska když jste " starý fotrové" . I když teda jako vyrobit takovej popis na krabici to dá asi hodně práce. Hlavně teda ať už je to načmáraný jak chce tak si myslím že praktičnost je nulová přece pokud třídím a popisuju škatule tak to dělám tak aby to bylo jednoznačně viditelný takže to budu psát nějakou fixou nebo barevnou tužkou a ne obyčejnou propiskou. Péťa a MotoMoto ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. červen 2022 Odesláno 10. červen 2022 Veno, POKORA , trochu té pokory těm některým mladým prostě chybí , no a za sebe nemůžu říct, že jsem byl dravý , spíše jsem koukal se od starých něco naučit, i když někteří na nás řvali a někdy i ten pohlavek byl..., dnes příjde na dílnu machýrek bez praxe a hovoří s tebou jako rovný s rovným, přesto , že ho vícekrát usvědčíš z toho, že je teoretik a vlastně ani neví, jak to funguje , což by po škole měl vědět... Namor74 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 10. červen 2022 Odesláno 10. červen 2022 Auto za megapůl a já se tam nevejdu Pepito ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. červen 2022 Odesláno 10. červen 2022 (upraveno) Co tam lezeš? Mazej ven, ještě se tam něčím nakazíš. Starší Škody a VW měli celkem uchazející interier, ale tohle je teda megavotřesný. Upraveno 10. červen 2022 uživatelem Radek Hurvajz Weri 605 a Dave_k ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.