Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ještě doplním, že v krabici nebyla žádná výplň. Pouze vzduch a vodováha.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Von je asi chycenej i ten podběh... 😅 nojono... izolepa není prostě jen tak pro kde koho.. 🤣🤣🤣 s tou se musí umět... 😂

Odesláno

@Weri 605, toho podběhu jsem si naživo ani nevšiml 🤣🤣 mi to přijde ve smyslu, " na co lakýrník, to zvládnu sám a YT pomůže " :D moje lakování taky není žádná sláva, ale takhle bych to nedokázal zvepřit ( na plnou hubu : zprasit ) ani já. Hlavně se snažím, abych nalakoval, jenom to dané a ne bezhlavě všechno okolo, i když si někdy přidám práci, protože kolikrát raději něco odmontuju než to olepovat.

@Fruktistak válečkem nebo štětcem by snad nevzal i tu anténu... Jestli jo, tak je to na Chocholouška :roll

• O 2 týdny později...
Odesláno

Také se s dovolením přidám se svou troškou do mlýna "Dostalo mne do kolen...".

Jsem skladník, nestydím se za to, dělám si svou práci, od nástupu před půl rokem jsem "zlepšil" kolem 50 věcí či procesů (20 let jsem byl kancelářská krysa). Je mi skoro 50. Takže všechno bylo tak nějak fajn, ale teď... teď nastoupil novej, mladej, pespektivní... proaktivní s tahem na bránu (a hlavně přítel naší paní vedoucí). Samozřejmě na vyšší pozici. A ten se nezakecá... (mírná narážka na Cimrmana).

A tak dostal po dvou týdnech svůj první úkol, popsat zboží na příjmu (jestli je pro zákazníka, nebo na sklad). Ne, nedělám si p***l, tohle je autentické (a podle mne to dosti vypovídá o "kvalitě" tohoto dvacetiletého borce). Fakt mne to dostalo do kolen. 😭964157462_nov_manager_logistiky.thumb.jpg.88eaac05b3f855eb6da604f4ebfe43ac.jpg

Odesláno

@Namor74 mám stejnou zkušenost, cypek po škole, vyfintěný, navoňaný jak *neumím psát slušně*in kufer 🙈, ale inteligence houpacího koně..., jeho maily jsme si přeposílali po firmě, tolik hrubek se nevidí ani v pomocné škole..., obecný přehled ve smyslu jako že nejvyšší hora ČR je Říp...😉

Odesláno

Chlapy taky jste byli mladí draví a " starý fotrové " v robotě z Vás měli takovou radost jako máte vy dneska když jste " starý fotrové" . I když teda jako vyrobit takovej popis na krabici to dá asi hodně práce.  Hlavně teda ať už je to načmáraný jak chce tak si myslím že praktičnost je nulová přece pokud třídím a popisuju škatule tak to dělám tak aby to bylo jednoznačně viditelný takže to budu psát nějakou fixou nebo barevnou tužkou a ne obyčejnou propiskou. 

Odesláno

Veno, POKORA , trochu té pokory těm některým mladým prostě chybí :myslim, no a za sebe nemůžu říct, že jsem byl dravý , spíše jsem koukal se od starých něco naučit, i když někteří na nás řvali a někdy i ten pohlavek byl..., dnes příjde na dílnu machýrek bez praxe a hovoří s tebou jako rovný s rovným, přesto , že ho vícekrát usvědčíš z toho, že je teoretik a vlastně ani neví, jak to funguje , což by po škole měl vědět...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...