Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 407 SW 2,2i by Fredy


HalaFrantisek95

Recommended Posts

@Přema Přemo je to víceméně hotové, když to tak nechám je to materiál ve spreji, který když nastříkáš, tak jako obyčejná barva zaschne, výhoda těchto barev je ta, že jde o praktyčnost, normálně se to nechá sloupnout bez jakéhokoliv poškození podkladu, bohužel to vyrábí jen v matném provedení, samozřejmě že jsem chtěl lesklou variantu, aby to vypadalo nejlépe jako zatmavené zadní okna, ale do varianty s folií se mi jít nechtělo, kamarád jí má na BMW E39 touring a výsledek po pár měsících je takový ta tam kde jsou prohlubně, výlisy, začátky světla, rohy atd , tak tam se folie nadzvedává. Zkusim dneskapodniknout tu šílenost, že vezmu normální trantsparentní čirý lak co je na akrylátové barvy a s tim to přetáhnout , bud to udělá bordel a bude to celé na sloupnutí a nebo to bude vypadat leskle , zkušenosti s tim nemám jak se tyhle dva materiály budou mít v lásce , ale chtělo by to trochu lesku, protože stačila jedna 24 km jízda a díky prachu, pylu atd vypadají ty světla, jak kdybych je vyštrachal někde ve stodole jak se to zašpiní .

 

@Vena garážmistr Že by se našel další člověk, co by to dokázal pochopit ? To je fajn :) .. jak jsi napsal, jsem mladý , uběhne pár let a taky bych se na takovýhle úpravy určitě ani nevys.. ale prostě v tomhle věku nevidím důvod jezdit ve  víceméně tuctovém autě, vždyt originalita není trestný zločin. A na autě jsem doposud neprovedl nic co by buďto nešlo změnit, sundat, přelakovat, maximálně dojéct na vrakáč/ do autorizáku a koupit jiný stejný díl. To že jsem na clubu Peugeot kde je více lidí pro originalitu, než třeba na clubu VW kde je o dost více lidí mého věku je prosté, tohle je můj 4.tý Peugeot ( 1 prodaný, 3 doma ) a dalším vozem bude taky Peugeot... Říkám nemám nic proti názoru, radu jak to změnit,aby to vypadalo lépe atd, ale rýpavé řečičky ? Koho to zajímá, jen lidi se stejnou povahou, měl jsem X dohadů se Stib to až jsem ho nakonec musel dát do ignorovaných, protože s tim prý údajně nepřestane a zájem číst o každém příspěvku co přidám, že je to tjůzinq a jeho podobné výlevy fakt nestojím, nesnažím se zdokumentovávat veškeré změny na autě jen kvůli tomu aby mi nějaký zakomplexovaný člověk si pod příspěvkem vylejval srdíčko .Jinak když už si mluvil o zásahu do osvětlení, snažil jsem se ti vyfotit, jak vypadá svýtivost kolem 18:00 ( foceno včera )

19402688_1324760984307460_1150250247_o.jpg

odstranovanie-plasti-dipu_2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však , já Ti neberu z Tvého pohledu zajímavou a z Tvého pohledu funkční úpravu světel.  Ale já to beru ze svého pohledu hele prakticky celý dosavadní profesní život jsem strávil na silnici pár let jako cestář, chvíli jsem jezdil odtahy nehod a pak asi tři roky s kamionem po ČR a posledních víc jak 12 let za volantem busu u DPP. A vím že je spousta okamžiků kdy záleží na tom aby osvětlení fungovalo tak jak bylo navrženo ve fabrice kolikrát rozhoduje setina vteřiny od toho že se někdo za Tebou zamyslí a řekne si hm takový světla tolik neruší svým vzhledem a jakpak to asi svítí no a než to domyslí je potřeba zalehnout na brzdu a on zabrán do myšlenky hele ono to je i vidět si neuvědomí že mu předvádíš brzdové světlo a nešlápne ten svůj pedál a nandá Ti jí zezadu. Ale je to Tvoje auto Tvůj svět a na to jak se chovat k některým úpravám si musíš dojít sám. Já se budu opakovat ale líbí se mi že ty světla řemeslně vypadají dobře i když to není můj šálek čaje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, HalaFrantisek95 napsal:

Říkám nemám nic proti názoru, radu jak to změnit,aby to vypadalo lépe atd, ale rýpavé řečičky ? Koho to zajímá, jen lidi se stejnou povahou, měl jsem X dohadů se Stib to až jsem ho nakonec musel dát do ignorovaných, protože s tim prý údajně nepřestane a zájem číst o každém příspěvku co přidám, že je to tjůzinq a jeho podobné výlevy fakt nestojím, nesnažím se zdokumentovávat veškeré změny na autě jen kvůli tomu aby mi nějaký zakomplexovaný člověk si pod příspěvkem vylejval srdíčko .Jinak když už si mluvil o zásahu do osvětlení, snažil jsem se ti vyfotit, jak vypadá svýtivost kolem 18:00 ( foceno včera )

Tys mě "musel dát do ignorovaných" ? :mrk A co to znamená ? Že si nepřečteš tenhle můj "výlev" ? Nebo že Ti nemohu poslat SZ ? To by mě teda opravdu zajímalo. Pokud jsi tak natvrdlej, že nepochopíš ve dvaadvaceti že kritika může být pozitivní i negativní a tu negativní (nelíbí se mi a stojím si za tím) neumíš přijmout pak je mi to líto. Bohužel pro Tebe tohle je veřejné vlákno a můžu si sem psát co chci. Nenadávám Ti, pouze vyjadřuji svůj názor.

Edit : A jestli jsem podle Tebe "zakomplexovaný člověk co si tu vylejvá srdíčko" tak teda dík.

Upraveno uživatelem StibTo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@StibTo Já že jsem natvrdlý ? Spíš ty neumíš číst a máš pomalé chápání, když nedokážeš z X příspěvků vedené vůči tvé osobě pochopit, že názory mi nevadí, ale ty pitomé a dětinské chlísty kolem BY SIS MOHL ODPUSTIT . A to proč jsem si Tě dal do ignorovaných, tak jsem počítal s tim, že neuvidíš moje příspěvky a tudíž nebudeš moci psát ani ty kraviny které připisuješ k tomu tvému názoru . A jestli máš s tim takový problém tak já se přesunu na tebou založené vlákna a pod všim co se mi nelíbí ti budu psát svůj názor + stejné kraviny, jako píšeš ty mě. Takže bud tak laskav od té dobroty a najdi si jiné pro tebe zajímavější vlákno, kde budou všechny změny na autě přizpůsobené tvému vkusu a nebo piš názor že se ti to líbí/ nelíbí, ale bez těch pindů kolem toho. určitě to není nic, co by si nemohl zvládnout ;), je tu mraky lidí co to dokážou, tak nevím proč by si ty nemohl taky .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protože nejsem jako mraky lidí ? Klidně si posluž, piš si co chceš kam chceš. Pokud stojíš jen o stádo pochlebovačů, co Ti všechno vychválí a "olajkují" pak Tě zklamu - jsou i lidé jiných názorů. Nevím, co myslíš těmi "chlísty", pitomými a dětinskými. Píšu pořád to samé a nemyslím si, že bys měl tu morální autoritu klasifikovat tady něco zda to je "vyspělé" či "dětinské". Ale pokud na tom trváš, pokračuj ;)

 

Upraveno uživatelem StibTo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky chlape @Rikic339 co se týče lišt na zadním kufru, tak ty nějak nemám v plánu měnit, sháním so po face nárazníku :) , vypadává mi z části ta černá lišta co je na hraně nárazníku kufru a hlavně se mi líbí jak fece verze mají černý difuzor na spodku nárazníku, celkově je ten nárazník hezčí než ten předface :) ale lišty na boku a předním nárazníku půjdou určitě do barvy auta :) ale je to otázka času. :) ted se sháním po křídle z SW rc verze , alee je k nesehnání skoro :( , když neseženu, koupil bych ten co se nechá sehnat na internetu, jen má jiný tvar než ten z rc verze, protože křídlo tomu SW-čku opravdu sluší :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chápu, faceliftovej nárazník je rozhodně hezčí :) A Když jsou pak lišty v barvě tak to teprve prokoukne :) Jinak dneska jsem se v servise srazil s jedním majitelem 407SW (je i tady na clubu jen nevím nick) a měl tu stříšku.. Navíc má ročník 2009 takže pofacelift. Vypadá to opravdu moc dobře! Klidně bych vzal tu "neorigo" z netu, myslím že zas takový rozdíl to nebude :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je fakt, že to hodně prokoukne, když se nechají nalakovat lišty z černé do barvy kastle. Ale nedávno jsem potkal v Praze jednu zlatostříbrnou 407 sedan jak přes kopírák od mé, až na to, že to na rozdíl ode mě měl děsně obouchaný a ten lak z lišt se mu loupal .... asi nějaké "samodomo".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Rikic339 Přesně jak si napsal, poface nárazník je prostě bomba a co se týče té stříšky, tak váhám kvůli tomu, že nejspíš nebude mít atest. takže abych pak před branami STK nemusel odtrhávat křídlo z kufru :D ..A co se mi taky líbí jsou úpravy od Musketieru, jak to auto hnedka prokoukne, jen jsem na ně ještě nenarazil, možná jsem jen špatně hledal, že by se to nechalo někde volně koupit .

@StibTo Nejsem kdo ví jakým zastáncem chromu, pokud není udělaný takhle motorový prostor na nějaké leštěnce , jinak nevim jak vám, ale mě třeba z těch lišt co jsou na zadním nárazníku, tak se ten chrom nadzvedává a mám takový pocit, že dloubnout do toho nehtem, tak i odpadne, jinak samo domo se dá nalakovat lecos, důežité je si umět připravit podklad ( obrosit na hrubo, pak na jemno, odmastit, základ... pak až barvu a lak, pokud to někdo jen odmastí a cákne barvou, tak většinou to pak taky i vypadá :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to já myslel přelakovat jen tu černou část, že jo. A jinak tohle bych si asi spíš nechal udělat někde profi, přecejen stačí, když se netrefí 100% barva nebo to člověk neudělá úplně stejně kolem dokola a auto by hned nepěkně zošklivělo ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim chlapi :) měl bych dohromady 3 dotazy ... 1) začalo mi svítit ESP/ABS nejprvě to bylo pár dní že občas svítilo, občas ne ted už svítí non-stop , nejspíš je to prý čidlo na kole ( viz foto ).. protože jízdní vlastnosti se nijak nezměnili . 2) začalo se mi viklat pravé zrcátko u spolujezdce za větší jízdy , jak ho utáhnu ? nebo který šroub by to v zrcátku mohl být ? 3) Natankoval jsem za cca 30 litrů benzínu a v nádrži bylo cca 1/4 , jak je možné že rafika ukazuje skoro plnou ? ( viz foto ) díky za rady a postřehy :) 

19495809_1329488123834746_1802345941_o.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...