wexelo Odesláno 14. leden 2006 Odesláno 14. leden 2006 Nemate nekdo prosim vas komplet el sibr na 405 ?Prasklo mi lanko. chtel bych z noveho modelu ,pry je o dost mene poruchovy a pasuje do staryho modelu.diky Citovat
Steve McSteve Odesláno 14. leden 2006 Odesláno 14. leden 2006 hmmm aj by som ti rad pomohol ale ja mam siber zo starsieho modelu,,,, je vymontovany a caka na noveho majitela,,, ak budes chciet daj vediet Citovat
Medvěd Odesláno 14. leden 2006 Odesláno 14. leden 2006 Původně zaslal: wexelo Nemate nekdo prosim vas komplet el sibr na 405 ?Prasklo mi lanko. chtel bych z noveho modelu ,pry je o dost mene poruchovy a pasuje do staryho modelu.diky Zkus v týdn zavolat Oddiemu (pozor, na SMS NEREAGUJE!!!!!!!!!), myslím, že by ho mohl mít. Citovat
mk405 Odesláno 14. leden 2006 Odesláno 14. leden 2006 nemá, už ho mám já před 14 dni jsem ho namontoval a ještě jsem ani nestihl napsat oddiemu že vše šlape jak má jediná koplikace montáže: zaříznudí tapecu a troškuje potřeba upravit ten plast nebo lépe sehnat z nového modelu Citovat
Tommate Odesláno 15. leden 2006 Odesláno 15. leden 2006 Lidi mám dotaz ohledně šíbru (starší 405). Je to originál a někdy přestane fungovat, nereaguje na ovládání ani nevydává žádný zvuk, prostě umře, v zimě to samo. neotvírám ale v létě ho někdy otevřu a už ho nejde zavřít, vesměs to zatuhne v ůplně zavřené nebo vysunuté poloze. Pak to zkusím za hodinu a jde to. Nikdy jsem to nerozebíral. Je to častá porucha nebo to je nějaká prkotina na lehkou opravu? tHx Citovat
Medvěd Odesláno 15. leden 2006 Odesláno 15. leden 2006 Myslím si, že hlavní příčinou bude přidřené ocelové lanko ovládání šíbru - u starých modelů dost častá závada, byly totiž špatně řešené a k tomu lanku se dostávala voda, čímž lanko korodovalo a způsobovalo tyto nemilé poruchy. Zkus celé lanko promazat, pokud to nepomůže, pak bude asi nutná výměna - v tom případě dopobručuju sehnat šíbr z nového modelu, údajně tam pasuje (Oddie + MK 405) a je už lépe vyřešen. Citovat
dionele Odesláno 15. leden 2006 Odesláno 15. leden 2006 Máte někdo skušenosti s Bsi na 406 Hdi. Citovat
Tommate Odesláno 15. leden 2006 Odesláno 15. leden 2006 Původně zaslal: Medvěd Myslím si, že hlavní příčinou bude přidřené ocelové lanko ovládání šíbru - u starých modelů dost častá závada, byly totiž špatně řešené a k tomu lanku se dostávala voda, čímž lanko korodovalo a způsobovalo tyto nemilé poruchy. Zkus celé lanko promazat, pokud to nepomůže, pak bude asi nutná výměna - v tom případě dopobručuju sehnat šíbr z nového modelu, údajně tam pasuje (Oddie + MK 405) a je už lépe vyřešen. To je docela možné, ale v tom šíbru ani necuká, tak jsem myslel něco po el. stránce, zatím to neřeším, ale dobře vědět že sedí i nový model. Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.