Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nemate nekdo prosim vas komplet el sibr na 405 ?Prasklo mi lanko. chtel bych z noveho modelu ,pry je o dost mene poruchovy a pasuje do staryho modelu.diky

Odesláno
Původně zaslal: wexelo

Nemate nekdo prosim vas komplet el sibr na 405 ?Prasklo mi lanko. chtel bych z noveho modelu ,pry je o dost mene poruchovy a pasuje do staryho modelu.diky

Zkus v týdn zavolat Oddiemu (pozor, na SMS NEREAGUJE!!!!!!!!!), myslím, že by ho mohl mít.

Odesláno

nemá, už ho mám já :papa

před 14 dni jsem ho namontoval a ještě jsem ani nestihl napsat oddiemu že vše šlape jak má :super jediná koplikace montáže: zaříznudí tapecu a troškuje potřeba upravit ten plast nebo lépe sehnat z nového modelu

Odesláno

Lidi mám dotaz ohledně šíbru (starší 405). Je to originál a někdy přestane fungovat, nereaguje na ovládání ani nevydává žádný zvuk, prostě umře, v zimě to samo. neotvírám ale v létě ho někdy otevřu a už ho nejde zavřít, vesměs to zatuhne v ůplně zavřené nebo vysunuté poloze. Pak to zkusím za hodinu a jde to. Nikdy jsem to nerozebíral. Je to častá porucha nebo to je nějaká prkotina na lehkou opravu? tHx

Odesláno

Myslím si, že hlavní příčinou bude přidřené ocelové lanko ovládání šíbru - u starých modelů dost častá závada, byly totiž špatně řešené a k tomu lanku se dostávala voda, čímž lanko korodovalo a způsobovalo tyto nemilé poruchy. Zkus celé lanko promazat, pokud to nepomůže, pak bude asi nutná výměna - v tom případě dopobručuju sehnat šíbr z nového modelu, údajně tam pasuje (Oddie + MK 405) a je už lépe vyřešen.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Myslím si, že hlavní příčinou bude přidřené ocelové lanko ovládání šíbru - u starých modelů dost častá závada, byly totiž špatně řešené a k tomu lanku se dostávala voda, čímž lanko korodovalo a způsobovalo tyto nemilé poruchy. Zkus celé lanko promazat, pokud to nepomůže, pak bude asi nutná výměna - v tom případě dopobručuju sehnat šíbr z nového modelu, údajně tam pasuje (Oddie + MK 405) a je už lépe vyřešen.

To je docela možné, ale v tom šíbru ani necuká, tak jsem myslel něco po el. stránce, zatím to neřeším, ale dobře vědět že sedí i nový model. Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...