Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, auto mi do kopce nechce jet, i na dálnici když to rozjedu na 120,130, tak auto do kopce nechce jet a jedu třeba 80. Prostě přijde mi, že netáhne a když otevřu okénko u spolujezdce, přijde mi, že tam něco sviští, mechanik mi měnil těsnění u katalyzátoru. taky jsem dnes zkoušel bez vzducháče, když jsem otevřel tu trubku u klapky, tak v ní bylo trochu oleje a u přijde mi, jak kdyby pod sáním něco foukalo při přidání plynu. Jinak auto má už dost najeto, ale tohle se stalo z ničeho nic...a auto mi nejede jak na benzím, tak na lpg. Svíčky jsem tam měnil, ale nic...

Odesláno

bud se ten katalyzator rozpadl, zvlast u aut na LPG nic zvlastniho, ale to mohl i jen vlivem stari, kor treba jestli se vyndaval z auta ven a kleplo se s nim, a ted je ucpany vyfukovy potrubi.
Mohla se poskodit pri demontazi katu lambda sonda, ale ta by nejspis nemela takovy vliv na vykon, to by se spis zvedla spotreba, nebo by to jelo hur jen v nekterem rezimu zateze.
Taky mohla odejit rampa se zapalovacima civkama, taky nachylnejsi u LPG aut, pripadne jeste MAP senzor v sani, ten muze byt ucpanej tema vysrazenyma olejovyma parama v sani, ale trocha oleje z odvzdusneni je normalni.

Odesláno

no to auto netáhne do kopce. A to těsnění mi mechanik měnil když už to netáhlo, našel jsem si, že by to mohlo být tím těsněním, ale po výměně se bohužel nic nezměnilo. Auto teda i občas trošku víc pije. Zapalovací rampa si myslím, že to není, auto neškube, ale netáhne, rampu už jsem tam měnil. Sice z vrakáče, ale jezdilo to dobře, pak mi tam začal zlobit LPG vstřik,škubalo to na lpg, tak jsem měnil vstřiky a  přestalo škubat, ale celkově to nejede, nejelo to asi už předtím, jen jsem to s tím škubáním nepoznal. A nejede to ani na benzín, ani na lpg. když šlápnu na plyn, tak jak kdyby to jelo na tři válce a nejelo, ale jak říkám, neškube :/  Jo a svíce jsem měnil. Mám tam bosch a je na nich asi 1000 km...

Odesláno

tak dobré, odpovím k tomu, že jsem s tím byl dnes u mechanika a ten podtlak, to svištění mi bylo řečeno, že dělá a že je to téměř jistě rozsypaný katalyzátor, tak třeba toto vlákno někomu pomůže.

Odesláno

no, na LPG ten keramickej kat trpi a vetsinou se rozsype uplne na kusy, ktery pak ucpou potrubi. Bacha at nepodpalis a nepridres vyfukove ventily, me se to bohuzel povedlo a delal jsem pak komplet hlavu

Odesláno

Taky se mi stalo u 3.0 V6 že se mi rozsypal kat ucpal výfuk a rázem z 3.0 byla 1.3 jak ubral výkon a pozor mě bylo taky řečeno že to může podfouknout těsnění pod hlavou

Odesláno z mého HUAWEI CAM-L21 pomocí Tapatalk

• O 5 týdnů později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...