joseph Odesláno 4. květen 2017 Odesláno 4. květen 2017 Zravim ,na mojej 508 sw automat pri dlhsiej jazde cca 150 km ked zastavim napr na krizovatke ,pri rozbehu ma niekedy trhne ako keby zostala brzda zaseknuta ,pri kratkych jazdach cca 30-40 km mi to nerobi.Neviete co to moze byt? Citovat
HonzaZ Odesláno 4. květen 2017 Odesláno 4. květen 2017 Většinou se takto chová funkce brzd hill assist, ale to funguje pokud stojíš do kopce. Po uvolnění brzdového pedálu je auto zabrzděné ještě 2 s. Citovat
joseph Odesláno 4. květen 2017 Autor Odesláno 4. květen 2017 Praveze si to neviem vysvetlit ,robi mi to na rovine a po dlhej jazde ako keby sa brzda prilepila ,ked sa rozbehnem ma trhne (nie vzdy) Citovat
HonzaZ Odesláno 4. květen 2017 Odesláno 4. květen 2017 Tak kontrola brzdového spínače. Nemáš někdy problém s tempomatem? Citovat
Péťa Odesláno 5. květen 2017 Odesláno 5. květen 2017 Ostatní témata jsem smazal, stačí se zeptat jednou! Viz. pravidla Citovat
joseph Odesláno 5. květen 2017 Autor Odesláno 5. květen 2017 Nie,s tempomatom som problém nikdy nemal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.