Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P: 406 break 2.2 benzin 116kW


Guest Ludweek

Recommended Posts

Hlaska PPC Antipollution fault chyba P0202 a je potreba vymenit klimakompresor, ktery mam nahradni. Predesilam, ze nabizim auto s touto chybou. Bohuzel uz nemam cas a naladu to dal resit. Plan byl chybu odstranit, dat do plynu a dojezdit, protoze az na tento problem je auto ve vybornem stavu.

VIN VF38E3FZA81564981

Vybavu najdete podle VIN v serviceboxu, jinak je nutne auto videt.

Aktualni stav tachometru 175000km. Auto je momentalne na letnich Continentalech s 90% vzorku ALU 16" Ouragan a zimni ALU 15" viz foto (aktualni foto bohuzel jenom toto). Podvozek H&R.

Vice podrobnosti na ludweek(at)tiscali.cz

Cena dohodou.

IMG_20161127_144422_HDR.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nekdy to cukne. Posledni servis nasli poskozeny kabel ke vstrikovaci. Opraveno. Mozna je tam dalsi nakously kabel, mozna je to v necem dalsim, ale servis mi dal dalsi termin az nekdy v cervenci, kdy mame jet na dovolenou. To chci jet opravenym, nebo novym autem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Cena je dohodou. Predstavu mam jak jsem psal 35000. Auto ma STK do 5/18, do nedavna bylo garazovane, ted garaz zabralo novejsi auto. Pred mesicem jsem menil olej a filtr. Vyfuk ma povrchovou korozi. Krome ty protivny hlasky a klimatizace nevim o nicem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To by možná zajímalo Medvěda, byť 1) sem ke své smůle už nechodí, 2) mám pocit, že kouká spíš po naftě, 3) teď prý se ženou hledání "novějšího" ale hlavně "většího" povozu odložili .. :myslim

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...