bransovsky.p Odesláno 29. duben 2017 Odesláno 29. duben 2017 Zdravím vás lidičky,neporadí mi někdo.Mám 307 2.0hdi 100Kw Rozsvítila se mi kontrolka motoru,a auto netáhne,automechanik mi vyměnil váhu vzduchu,ty podtlakové elektro ventily a stále nic.A teď jsem zjistil,že ta hlavní trubka co je k intercooleru,tak když nastartují,a hned držím plyn tak tlačí,ale když pedál pustím a seslapnu znovu,tak už netlačí a přijde mi že ba naopak se stlačuje. Nemáte s tím zkušenosti? Dekuji Citovat
bransovsky.p Odesláno 29. duben 2017 Autor Odesláno 29. duben 2017 Jo a ještě,zkoušel jsem i hadičky zda nejsou špatné,a taky se zdají v pořádku Citovat
ferinko2 Odesláno 29. duben 2017 Odesláno 29. duben 2017 (upraveno) Obštrukcia v prívode vzduchu do turba....mokrý filter sania ,alebo blokácia nejakým predmetom. Prasknutá membrána v regulátore turba.....vyskočené tiahlo z regulátora.... Nie je úplne jasné co je hlavní trubka co jde k intecooleru....spodná,či horná? Je potreba ísť po trase vzduchu...sanie ...turbo...prívod do intercoolera spodný...výstup z intercoolera...klapky (alebo máš len jednu) za intercoolerom. ( Už som sa stretol aj s roztrhnutým intercoolerom) Upraveno 29. duben 2017 uživatelem ferinko2 Citovat
bransovsky.p Odesláno 30. duben 2017 Autor Odesláno 30. duben 2017 Jsou tam dve ty trubky,nahore a dole.Ta horní trubka k intercooleru mi to dělá. Citovat
PSA Odesláno 12. květen 2017 Odesláno 12. květen 2017 Přehozený konektory nebo podtlaky na EGR a regulaci turba nebo ucpanej IC Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.