Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ferryho 306 cabrio - 190 tis. km na hrbu a STK do 2025


Ferry

Recommended Posts

@dzavelTycinky lepidla byly primo v sade s temi cupliky na vytahovani, neni to klasicky tavny lepidlo, tohle voni trochu po pryskyrici, je takovy pevnejsi, sklovitejsi a odstranuje se z laku isopropylalkoholem beze stop. Jsou nazloutly a pak cerny, lisi se prilnavosti,  ale ted nevim, ktery je ktery. Vsechno jsem to kupoval v Cine

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

V ramci pripravy na dubnovou STK jsem chtel poresit vuli na axialni tycce rizeni, ovsem nakonec se ukazalo, ze tycky i cepy na obou stranach jsou OK, a vule bude na samotnem hrebeni rizeni. Ten mam nastesti jinej dobrej z darce prevodovky, jen ta prace zas🙄 Aspon, ze se osvedcil klic na povoleni tycek od Cinana :)

Jako druhou vec jsem poresil rozpadle tesneni anteny. Nahrada z UK sedla dokonale.

IMG-20190310-WA0002.jpeg

IMG-20190310-WA0006.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska byl posledni den platnosti STK, tak jsem vyrazil na Vysocinu odzimovat cabrio a dovezt ho na prohlidku. Naskocilo na drc, dolil jsem jen cerstvych 10l benzinu a upaloval do Humpolce. Vybral jsem neznamou STK podle ceny, kterou budu mit cestou na Prahu a s napetim ocekaval, jak to bude probihat. Emise na vybornou, jak na volnobeh, tak na zvysene namereno 0.000 CO a HC skakaly mezi 2-10, takze pohoda. STK taktez, technik vlezl do jamy a prohlasil, tady se nechytam, tady je vsechno novy. Ocenil stav, vylepil samolepku a za hodku a pul jsem byl venku a frcel do prace na Prahu po okreskach pres Kutnou Horu a Ricany :) Jen na stazeni strechy nedoslo, rano v Humpolci 2°C a cestou to nebylo o moc lepsi, tak snad uz brzo zacne zase teplo

Upraveno uživatelem Ferry
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Tak mesic utekl a jeste jsem od te doby nevyjel, natoz, abych stahnul strechu :( Musel jsem akorat poridit novou plachtu, protoze stara sluncem sterela a vitr mi ji rozskubal.

Tak jsem se zatim pustil do cisteni kuze v interieru a vycisteni a pripravy jineho rizeni na vymenu

IMG_20190510_152018.jpg

IMG_20190510_151939.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Jelikoz se s cabriem chystam koncem mesice na vylet na par dni do Italie a Alp, pustil jsem se dneska do preventivni vymeny palivoveho cerpadla. Loni na podzim me desilo obcasnymi otresnymi zvuky pred startem a tak jsem objednal ted radsi nove origo VDO. Vymena vcelku snadna, predevsim mi usnadnil praci s povolovanim matice na nadrzi klic od Cinana :), prohozeni samotneho motoru uz bylo raz dva, novej si spokojene jemne bzuci, tak snad bude vse OK.

Kdyz uz byl zadni sedak venku, pustil jsem se i do cisteni kuze. Zvolil jsem cisti od Dodo Juice a fakt to hodne prokouklo, spiny z toho slo pozehnane. A jelikoz zaroven dneska prisly i nove koberecky od Vopi.cz, komplet jsem vzadu vsechno vysal, vytrel a je tam jak v pokojicku :)

IMG_20190617_201555.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...