Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

špatný signál rádia Peugeot 5008


1075

Recommended Posts

Chci se zeptat, začal jsem mít špatný příjem rádia bez navigace v mém Peugeotu 5008 r.v.2010. Tam kde jsem dřív poslouchal např. Evropu 2 nebo jiná rádia tak teď tam nic nenaladím. Nemáte někdo radu čím by to mohlo být. Pokud by to byla anténa jak moc je složité ji vyměnit - musí se sundávat tapec ze střechy? Nevíte kolik stojí nová popřípadě dala by se nahradit nějakou jinou anténou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud bys měl zlomený bič, dá se (opět na Aliexpressu) koupit anténa ve tvaru ploutve (jako má BMW) i v tvé barvě. Uvnitř má drát s očkem, co se šroubuje místo prutu a ploutev se nalepí oboustrankou na střechu. Bacha, mají i jen atrapy bez vnitřku!

Pokud se ti ale signál ztrácí už někde uvnitř, tohle nepomůže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prut jsem již vyměnil a nepomohlo to. Někde na fóru jsem četl, že někomu odešel zesilovač v anténě tak bych potřeboval vědět jak se to dá zjistit a jak moc složité je to vyměnit a kolik ten zesilovač stojí. Nenašel by se tu někdo kdo by mi napsal origo číslo dílu té antény se zesilovačem popřípadě kde bych ji za nějaký slušný peníz mohl koupit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za schéma té antény. Dnes jsem sundal vzadu tapec a koukal na tu anténu a zjistil jsem že mi z ní vede jen jeden drát a né dva jak je to na tom schématu. Foto obrázek č.1

Pak jsem koukal, že na tapecu je nalepená nějaká krabička do které vede jeden zelený konektor ale ve druhém vstupu už není nic, nevíte co to je, vyfotil jsem tu krabičku i popis co je u ní foto č.2 a 3

Pak jsem koukal na rádio, že do něj vedou dva konektory na anténu to by mohli být ty dva kabely co jsou na tom schématu a zjistil jsem, že když odpojím bílej konektor tak se signál ztratí a když odpojím ten šedý tak se nic nestane foto konektorů č.4 a foto č.5 popis co je na těch konektorech co vedou do rádia.

Poradí mi prosím někdo co tam mám za anténu, popřípadě kde mám hledat ten druhý kabel z antény. A ještě dotaz, zesilovač té antény je někde zvlášť nebo je v těle té patice antény a jaký drát je na napájení té antény a jak by se dalo zjistit zda není přerušený. Děkuji za pomoc

 

IMG_20170418_154717.jpg

IMG_20170418_154726.jpg

IMG_20170418_160440.jpg

IMG_20170416_132018.jpg

IMG_20170418_162247.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě jedna anténa bude součástí vyhřívání zadního okna a zesilovač je pod tapecem 5. dveří - může být přelomenej kabel v přechodce mezi dveřma a karoserií . Ten zelenej konektor nevede náhodou do stropního světla ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A nemohl odejit tuner v radiu?Nemam teda tak nove auto jako ty ale ve 406 mi prave odesel a projevovalo se to, ze to nic nechytalo a pokud to neco chytlo tak tu stanici to neudrzelo moc dlouho pomohlo az jine radio a je to ok. Nemas nekoho v okoli ze stejnym radiem?

Nebo nejaky neorigo na zkousku zapojit.

Upraveno uživatelem Stosun
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...