Samponek0007 Odesláno 10. duben 2017 Odesláno 10. duben 2017 Zdravím,sice mám berlingo,ale jeden váš člen mi poradil, že mám napsat sem s prosbou o radu. Mám 1,6 hdi etg6 rok 2016. Při menším brzdění mi piskaji brzdy. V autorizovanem servise mi bylo řečeno,že na ty auta používají tvrdou směs na destičky,proto to píská. Vyčistili mi brzdy a že to bude ok.ale neni.Jto takové trapné když piskaji brzdy na autě které má 9 tis. A přední senzory sem tam piskaji jen tak při rozjezdu až do červeného pole,skoro náraz a přitom tam nic neni... a rádio tak dost chrasti... je to vše v pořádku mi bylo vysvětleno...poradite mi někdo? Děkuji Jirka Citovat
povolny Odesláno 10. duben 2017 Odesláno 10. duben 2017 Ahoj. Co se týká předních senzorů, měl jsem taky problém a po opakovaných urgencích mi technik pohnul s SPZ a od té doby fungují bez problémů. Ta značka tam kousek vadila Co se týká infotainmentu, psal jsem to i zde, po několika dnech vždy začalo chrčet a vyřešil až restart. Před cca půl rokem mi nahráli novou verzi a od té doby bez problémů. Nicméně mám pocit že má Citroen vlastní systém. Brzdy nevím, nemám problém. Najeto 27 tis. W. Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.