Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parťák do rodiny zn.HOLIDAY


bigbossmaser

Recommended Posts

Tak po velké poradě zde na fóru jsem si parťáka dovezl domu. Auto mám od kamaráda který ho koncem roku 2010 koupil jako nové Ve Stodulkach v Pezotu. Výbavu má slušnou v edici Holiday a k ní paket rodina. Motor klasika 1.6 hdi bez fap. Najeto má 90tis. Zatim první dojmy pozitivní,samozřejmě ho beru jako napůl dodávku,ale užitná hodnota je přímo obrovská :-) Zatím jsem vyměnil olej,tyčky stabliku,a podlepil zadni vrata která rezonovala :-) 

DSC_1491.jpg

DSC_1492.jpg

DSC_1490.JPG

DSC_1488.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak samozřejmě žádnej trhač asfaltu to není,ale jeli jsme s ním ve čtyřech 130 dalnice na tempomat a prostě drží. Samozřejmě pokud by se čipnul tak je to zase o něčem jiném,škoda že dieselpower už nedělá jen chipy :-/  Žádný nalejvaní, ale pěkně pořádně na brzdě. Jinak ale je to prostě auto pro pohodové přesouvání s obrovskym prostorem,porovnani se zafirou i touranem a je to jinde... Samozřejmě pohodlím vítězí oba rivalové,ale jsou taky nepoměrně dražší...a to se nebavím o  poruchovosti..

Upraveno uživatelem bigbossmaser
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koupil jsi dobře. Zde je cena - užitná hodnota docela vyrovnaná, možná ta užitná hodnota je vyšší. Má to své mouchy, ale to časem zjistíš sám, a ten zbytek tě může spíš příjemně překvapit. Tak ať slouží.

Ještě bych jen zmínil: čipovat bych to nenechal. Na rychlé vožení to chce jiné auto. Zde mi přijde, že je potenciálních problémů docela hodně, tak proč si to ještě zhoršovat. Hlavně nepřejížděj olej a dělej všechny filtry. Motor se ti poté odmění.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...A na jezdeni kolem komina...

Pokud to takhle půjde dál, tak to s tím ježděním kolem komína bude docela problém... Nafta s regenerací není vhodná, benzín ve výhoněných malých objemech taky zrovna ne... A elektromobil? Jezdit skoro zadarmo a potom najednou zaplatit za baterie cenu jako za starší auto...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...