Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravíčko, v rámci řešení stále nepříliš optimálního chodu motoru se chystám nechat zkontrolovat pár věcí, které si vyžádají částečnou rozborku, tak jsem si říkal, jestli při té příležitosti nevyměnit i první díl výfuku - katalyzátor

ale jelikož to není úplně levná sranda, nechce se mi do toho investovat jenom tak ... mohu poprosit o nějaké názory na smysluplnost tohoto kroku? - jak se vůbec pozná, že je katalyzátor na odpis, všude čtu jen jak ho někdo "musel" vyměnit, ale kromě vágních zmínek o problémech na emisích jsem se moc nedozvěděl, jak se to pozná na autě, jenom takové to obecné že zanesená výfuková cesta vede k nižšímu výkonu atd.?

a související dotaz, co tam mám dát?

- TecDoc říká čísla dílu 1731ES/9804176080/9653555680, ale už jsem se dvakrát napálil (špatný spínač spojky, viz vlákno o tempomatu, a motorek ostřikovačů s jiným elektrickým konektorem), je to správně?

- když objednám z Německa nějaký FPPL za ~200 €, bude to ok? (předpoklad je, že auto nechci provozovat víc než 10 let a 100000 km) ... na Heurece je nějaký Bosal od 8255, čili o ~2 kKč dráž, to taky není úplně zanedbatelný rozdíl, nevydělávám na to zrovna jenom pět minut :-/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...