Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahojte IT experti :)

Mám na Vás jeden dotaz ohledně emailu. Řeším jednu situaci, kdy známého vyhodily z práce (už nějakou dobu pracuje jinde) a on se snaží zjistit nebo dopátrat toho, jestli i když zaměstnavatel smazal jeho emailovou schránku, tak jestli se někde na jejich serveru nemůže jeho emailová komunikace stále nacházet.

Samozřejmě pokud schránku nesmazali, tak to tam určitě stále je, ale mu se jedná o to, kdyby tu schránku smazali, tak jestli se to dá nějak dopátrat. Chápu, že kdyby to byla komunikace uvnitř firmy, tak by to dohledali asi u ostatních zaměstnanců, ale jde spíš o mailovou komunikaci se zákazníky. Je nějaká možnost "vypátrat" tyto maily i po smazáni schránky?

Je mi jasné, že je to pro někoho banální dotaz, ale v této problematice se moc neorientuji :) 

Budu vděčný za každou radu :)

Upraveno uživatelem FiFa_cze
Odesláno

Záleží kde dělal, ale je běžné, že se emaily zálohují. V záloze budou určitě.

Každá firma může mít jinou "emailovou politiku", některá smaže login, osobní složky na serveru, a učet třeba nechá být to pravidelné udržby, nebo ho smaže zároveň s přístupy.

V předchozím zaměstnání smazali přístupy ihned k datu ukončení prac.poměru, ale emaily mi spolupracovníci prý posílali ještě další rok :).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...