Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nova 3008 - skusenosti, postrehy, rady


PeugeotHDi

Recommended Posts

Zdravim,

chcem oslovit majitelov novej 3008-ky. A vymenit si zopar skusenosti, postrehov ci poradit.

Napr. vedel by mi prosim niekto povedat ako nastavit Active Safety Brake? (nechcem ho vypinat) mam ho momentalne na Normal avsak ked sa priblizim pri predbiehani k vozidlu predomnou, tak mi hlasi vystrahu - Pozor blizko auto.

Tiez ma iritovalo ( uz vypnute) udrziavanie vozidla v jazdnych pruhoch - stale mi robilo korekcie volantu... 

Dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

No pekné auto, dobré auto ale SW sa im moc nevydaril. Hneď po kúpe reklamácia. Blblo - prepínanie nastavení vozidla, pridávanie hlasitosti rádia (na volante aj pri displeji),chrapčanie zvuku pri telefonovaní, čítanie dopravných značiek ( v obci načítavalo 90,100 aj keď tam žiadna značka nebola). Po reklamácii a výmene telematickej jednotky sa to zlepšilo zostalo len načítavanie dopravných značiek a občas prestane fungovať zvuková odozva prepínania funkcií. Reklamácia trvala viac ako dva mesiace. Výbavu mám Active takže city break a udržiavanie v pruhu nemám asi je to aj lepšie.

Upraveno uživatelem Zarek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Ahojte, mne sa na novej 3008 1,2 puretech ozyva klepot od prednej napravy, ale iba pri dlhsej jazde a ked je vonku teplo. V servise mi povedali ze to uz riesili vraj a mali by to byt axialne tycky. Vraj nejake nevhodne mazivo v capoch. Tak mi ich vraj vymenia za nejake ine modifikovane. Riesi to este niekto?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...

Zdravím všechny majitele nové 3008,

už jste někdo aktualizoval software navigace a firmware? Já mám vůz od dubna 2017 a aktualizoval jsem dvakrát navigaci a dvakrát firmware. Pro vaši informaci aktuální verze software navigace vydaná Peugeot.fr je v.5.0.1, aktuální verze firmware je v.21.05.90.42 (aktualizoval jsem včera). Tak si to můžete zkontrolovat na svých autech.

 

V manuálu tato možnost myslím není uvedena: pokud podržíte tlačítko "navigace - N" déle než pět sekund stisknuté, objeví se na displeji další GPS informace - počet viditelných satelitů, síla signálu, koordináty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Další nová zkušenost. Včera se při jízdě objevil alarmující nepříjemný zvuk někde z prostoru pravého předního kola. Něco mezi pískáním, drhnoucími plechy a praskáním. Shodou okolností jsem jel do Bystřice na koupaliště, tak jsem rovnou zarazili v mateřském servisu. Nebudu napínat - bylo to několik kamínků - štěrk ze silnice - cca 1 - 1,5 cm, které se dostaly mezi ochranný plech a brzdový kotouč. Odstraněno bez následků, servis opět nezklamal, vzali mne hned, přestože jsem přijel bez objednání "z ulice". Moje i jejich první zkušenost s takovým druhem nepříjemnosti. Bylo to za "děkuji" a do půl hodiny jsem pokračoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Zdravim.

Mám otázečku na majitele 3008 1.2 PureTech.Na můj dotaz prodejci,co mi doporučuje abych tankoval,mi odpověděl, že v pohodě můžu tankovat i N95.Na víčku od nádrže je však N95 přeškrknutý.Tak nevim a zatim tankuji jen  N98.Co tam tedy  tankujete vy???Předem všem děkuji za odpověď.

Upraveno uživatelem Macek78
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...