Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Pavelu96 5008 - Prodáno!


pavelu96

Recommended Posts

No tak - rok výroby 2013, dovezeno z Francie, barva Dark Blue Metalic, motor 1,6 eHDI 84 KW, převodovka 6st manuální s automatickým režimem + řazení pod volantem, 17" kola, výbava Allure, pamorama, ližiny , HUD, navigace, senzory přední,zadní + parkovací asistent... A víc z hlavy asi nedám :D

Upraveno uživatelem pavelu96
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak teď řeším kola.Nechal jsem si staré hliníky 16" z 307 na zimu a tak nějak jsem se náhodou podíval do TP a koukám, že 16" tam vůbec nemám a jako alternativa k 17" jsou jen 18".

Máte někdo legálně zapsané v TP 16" ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 36 minutami, Laďa napsal:

Mám auto z Francie, r.v. 2012, 84 kW, manuál a v techničáku mám jen 16.

Jenom 16" nic víc??? - tak to je fakt divný...:myslim

 

Upraveno uživatelem pavelu96
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mluvil jsem s jedním zkušeným borcem z Peugeotu v LBC a ten tvrdí, že pokud bych chtěl nechat zapsat 16" do TP, tak by museli z Lbc poslat žádost (1000,- kč) do Prahy na centrálu o výpis povolených kol pro 5008 a po schválení (které prý není jisté) bych si je mohl nechat zapsat do TP. Ale bohužel kola z 307 mají ET31 a na 5008 jsou ET29.ET se dá doladit distančními podložkami a na zimu by to mělo stačit - ale prostě pořád mám nelegální kola - (podložky jsou taky nelegální) :bacha

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten tzv. dekret na zapsání kol, za 1000kč. nikdo neschvaluje. Napíšeš žádost, na zastoupení Peugeotu v ČR, že chceš zapsat všechna kola, která jsou povolená na daný tip vozidla a na dobírku přijde daný dekret poštou. Je dobré tam předem zavolat a domluvit se s člověkem, který to má na starost, jak máš přesně žádost napsat-ofocený velký techničák- Oni nic neschvalují, ale co je na daný tip vozu povoleno bez problému pošlou-za poplatek-1000kč. Potom zajdeš s dekretem na dopravku a o5 za poplatek necháš dopsat do techničáku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 minutami, pavelu96 napsal:

Díky za popis postupu. Ale pořád mi není jasné, proč mám v TP 17",18" a třeba Laďa jen 16" ???

Asi záleží na jakých kolech to kupoval původní majitel.

Jinak když jsem asi před 7 lety nechával dopsat všechny rozměry kol na otcovu Alhambru, tak Seat za to nechtěl ani korunu. Stálo mě to jen poštovné za dopis odeslaný na zastoupení Seatu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak aby se to nepletlo,  kdybych chtěl kola-gumy-z motorizace 1,6hdi, ať už z 16",17", nebo18", tak já mám 16" a 18" nosnost-93V a W rychlostní index a 17" dokonce 95W. pavelu96 má 92H a Q, tak že na technický bych měl smůlu.

Upraveno uživatelem brutall
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...