Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tažné zařízení


stepi.p4

Recommended Posts

kiriz ,zatial som nemal nejak čas bádať v aute ,ale podla všetkého to bude tak ako píšeš. Našiel som návod pre originál inštaláciu a tam je jednotka umiestnená na lavej strane ,tak ako som tu postol ten obrázok. Napájanie ide poza sedačky ,čo vysvetluje ten dlhý prívodný zväzok,takže vsjo jasno ,teraz už iba otázka. Vieš poskytnúť nejaký model ťažného vhodný pre moje auto ,ak ano ,v akej cenovej relácii ,kludne info do SS. Ďakujem za trpezlivosť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...
  • O 2 měsíce později...

Ahojte.

Nechal jsem si namontovat na SW 2011 pevne tazne od Steinhof, ale ted mi pri zarazeni zpatecky piskaji senzory, nebot maji kouly jako prekazku. V papirech pisi, ze by se snad dal nakonfigurovat rozsah senzoru. Setkal se s tim uz prosim nekdo? Nerad bych jezdil s vyplima senzorama.

Taky sem nekde cetl, ze muze pomoct shodit krytku koule, tak to taky jeste prubnu.

Diky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj mám taky SW 2012 a před 3 týdny jsem taky namonoval to nejlevnější tažné (pevný čep) zn. imiola a elektroinstalaci typovou 13 pin od Erich Jaeger.
Měl jsem taky strach že to budou senzory brát kouly protože to prodejce Tz píše v popisu výrobku.
Ale byl jsem mile překvapen po přidání tažného zařízení pomocí DIAGBOXU do BSI jednotky senzory kouli neregistrují ale překážku za ní ano. Po připojení přívěsu jsou automaticky deaktivovány , tedy vše funguje jak má.

Když jsem zkoušel zpátečku před přidáním do BSI tak kouli brali jako max překážku za autem. kodováním se zřejmě upraví úhel záběru senzorů.

TZ.jpg

Upraveno uživatelem Multiplex406
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tom je ta sranda můžeš " ušetřit " na železe tažného ale musíš koupit pořádnou elektrickou instalaci a hlavně pokud je to " mladý " auto a je potřeba to přikódovat do auta tak investovat ještě do toho přikódování.  

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 hodinami, Multiplex406 napsal:

Ahoj mám taky SW 2012 a před 3 týdny jsem taky namonoval to nejlevnější tažné (pevný čep) zn. imolia a elektroinstalaci typovou 13 pin od Erich Jaeger...

Cau a diky za info. Zkusim to timto stylem poresit!

Btw. Nejaky tip na dia v okoli Vsetina? 🙂

Upraveno uživatelem alternativ
Dia
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Noves napsal:

@Multiplex406 na kolik tě ta Imola plus elektrika a montáž vyšla? A jestli se můžu zeptat kde?

Díky

Tak závěs jsem kupoval 13.5.2020 stál 2 700,- vč. dopravného ( teď jsem koukal tam kde jsem ho kupoval  je už za 2 764,- bez dopravy) , instalace typová Erich Jaeger 13 pin (LED  kompatibilní) 3 200,-  , montáž kodování samo-doma , ověření na STK 230,- + zapis do TP 50,-  .
Nakoupil jsem stylem pane google ukaž mi
tažné imiola peugeot 508 sw kde je nejlevnější a hned 🙂.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Tak jsem taky nakupoval a montoval. Tažné GALIA GP0445C, typ s demontovatelnou koulí. Komplet pozinkované, takže to za nějakou krátkou dobu nebude kupa rezu. To bylo od pražského SportJachtu. Elektrika od SVC Group, typová pro Peugeot 508. Vlastní montáž elektriky jednoduchá. Vyhledat komektor pod opěradlem zadní sedačky, nastrkat 4 piny do 6-ti pinového plastového konektoru, který byl součástí přípravy auta. Druhá varianta, kdy má auto 16-ti pinový konektor, tak protikus byl součástí dodávky elektriky. Roztahat dráty za tapecem a přichytit páskama. Snad jediné, co jsem neudělal podle montážního návodu, tak vyvrtat otvor pro kabeláž ven. Využil jsem zaslepené díry na boku, kousek od místa, kde se mělo vrtat. Dal tam gumovou průchodku z vlastních zásob, kabeláž dlouhá až dost. Zapnutí modulu přes diagnostiku, kde byla možnost volby pevnho nebo demontovatelného - jsem si dělal sám. Trochu jsem znejistěl při kontrole funkčnosti s žárovkou. Na všech vývodech mimo mlhového světla to bylo v cajku - svítilo. Po dotazu na swc mi bylo osvětleno, že musí být přítomno kompletní zapojení (vozík, nosič...), aby svítilo i mlhové. Při následné kontrole na STK bylo vše OK. Ceny: tažné GALIA - 4300.- to jsem si vyzvednul osobně, elektrika PE 061 B1 - 2874.- s dopravným. Takže ještě přihlášení. 

Upraveno uživatelem ladak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...
  • Návštěvník changed the title to Tažné zařízení

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...