Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem zatoužil mít své oblíbené alba na jednom CD a tak jsem koupil stolní DVD Sony DVP-NS355,ale i když mám v počítači skladby srovnané podle názvu,tak v přehrávači je pořadí úplně spřeházené a jelikož poslouchám djeské sety kde plynule skladby navazují na sebe,tak mě to fakt štve.

Další věc jsou mezery mezi skladbami,které jsou jak v počítači,tak i v přehrávači.Je to jak vteřinovej výpadek proudu.

Uvažuji o mp3 autorejdiju,ale jestli by to mělo dělat tyhle hudební zhovadilosti,tak radši koupím jen s CD přehráváním.

Komprimuju v programu CDex do rychlosti 192 kbps takže kvalita zvuku je srovnatelná s CD,líbí se mi popsané skladby,komprese dat,ale kvůli výše zminovaným chybám je formát mp3 spíš úpadek a radši budu přehazovat CDéčka.

Jaké máte zkušenosti nebo návrhy?

Odesláno

no je dobré se mrknout do návodu rádia jakým systémen načítá skladby ale většinou to je:

1) kořen

2) 1 adresář dle abecedy a pak jeho podadresáře

3) další adresáře dleabecedy

problémy dělají občas písnena s háčkem nebo čárkou ty se pak změní v patvar a často ocitnou až za poslední skladbou od Z.

nejlepší by bylo udělat CD bez adresářu a skladby očíslovat, ale jako 01 atd jinak budeš mít 10 hned za 1 jako to běžně dělá PC.

Plynulej přechod snad ani rádia neuměj nebo jsem o to neviděl ani neslyšel to jedině udělat v nějakém programu sloučit do jedné velké MP3 na celé CD, otázka je jestli to pobere přehrávač

Odesláno

Tak s tím pořadím čísel je to docela šílený,ale logické.Díky za typ číslování.Před tím jsem měl některé skladby očíslované a pořadí bylo jak si říkal 1,10,11,12,2,3,4,5,6,7,8,9.Extraktor mám ted nastavený tak,že před název skladby zadá číslo s nulou před a pořadí v přehrávači je už správné.

Pauzy teda řešit jedině tak,že budu poslouchat sety v jednom kuse.Horší bude když budu chtět začít poslouchat set odprostředka .:papa

Odesláno

bez mezer je to pouze u .cda, mp3 jsou datovy soubory. ta vterinova mezera byva vetsinou zpusobena tim, ze prehravaci chvilku (kolem vteriny) trva nacist a dekodovat mp3 soubor. Jen snad ty lepsi (drazsi) to delaj fakt rychle

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...