Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 2,2hdi Chip problem hned pri naštartovaní


Marco11

Recommended Posts

Zdravím Vás mam taký problem s mojim autom hladal som to vsade ale presne rovnaký problem ako mam ja som nenasiel len podobne veci.  sadnem do auta naštartujem motor naskoči hned všetkop ide riadne no ale vyskočí mi hláška antipollution fault  táto hlaska  mi vyskocila sem tam  ale teraz  vyskakuje zakaždým nastartovaním a skoro vždy ma hodí do nudzoveho režimu  ked vypnem motor a znova nastartujem hlaska znova naskoci ale motor ide riadne ma výkon ale to tiež nie vždy... Pviem to takto je to Peugeot 406 motor 2,2 hdi je to nachipované a FAP je von a takisto cez diagnostiku je vypnutý spolu  s EGR ventilom. stalo sa mi ze hlaska zmizla a 4 dni nič auto slo riadne ale od kedy hlaska naskocila predvcerom tak to stale vyskakuje.. neviem co to môže byť prosím o pomoc a rady. dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim takze auto som si dnes vyzdvihol zo servisu  chlapovi ukazalo na diagnostike chybu drv ventila ten vymenil za novy bosch a este jednu chybu neaky zadny snimac dpf filtra ale to nesignalizuje chybu ale je len zapisana v RJ.  Takze vymenil ten drv  ventil za novy a auto islo riadne presiel som nanom 25km a stara znama chyba naskocila antipollution fault takze zajtra mu volam nech sa pozrie co to zase vyskocilo uz nemam nato nervy. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto je znova u mechanika a ukázalo mu chybu vysoký tlak na turbe povedal mi že to treba vyčistiť turbo lebo je zahádzane od sadzí ale to sa mi neako nezdá nasiel som tu tému kde mal chlapík podobný problem 2,2 hdi 98kw chip a robilo mu toto iste a na neakom swirl že mal prasknutú membranu  tak som mu volal a povedal čo som čítal že sa na to pozrie. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím tak auto prišlo z opravy domov vyčistili celé komplet turbo na aute som spravil 300km a  zasa tá chyba vyskočila, otvoril som kapotu a potrel sa či ten swirl sa hýbe alebo nie  pohne sa možno 2mm a znova ho vráti naspäť. Takže som sa dohodol do ineho servisu a opísal som aký mam problem že to bude zrejme tento swirl, bohužial odchádzam v nedelu preč a auto je objednané až na štvrtok 23.3  takže som bol za chlapom dnes a som mu to vysvetlil dúfam že to spraví nech už s tým mam pokoj lebo som sa už dotoho dosť euráčou naplatil. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...

Zdravim taky me pada do nouzaku a pise antipollution faullt kdyz jedu do kopce a slapnu na to abych ten kopec vyjel moje 406 2.2hdi 98kw r.v 2002 taky uz nevim co stim Swirl ventil mam novej turbo se zda byt v pohode kdyz to neni v nouzaku tak to auto jede pekne  FAP mam Off ale diagnostika pise potize s nadobkou na aditivum pro cisteni fap EGR ventil jsem mel venku a fungoval jak ma akorad jsem ho vycistil a vratil zpet nevite nekdo co stim dal pocem mam jit popripade na coo se zamerit predem dik za odpoved ci radu. 

Upraveno uživatelem bleksat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...