Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P+L přepínací páčka (modul)


ladoga

Recommended Posts

Jak vidíš na obrázku SB jen celý modul, a někdo tady páčky opravuje 

dovolil bych si oponovat, koupit se to dá samostatně, např:

https://www.aliexpress.com/store/product/fast-SHIPPING-fit-FOR-Peugeot-206-301-307-308-3008-405-407-408-TURN-SIGNAL-SWITCH/2308008_32689574773.html

nebo obecně http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=peugeot+807+indicator+switch&_sop=15

ale nějak jsem se nedočetl, jestli to spolehlivě stačí na opravu této olíbené závady - kdo to dělá, tak se touto informací nepochlubí, neb z toho má kšeft ... takže ideál kdyby to někdo zkusil sám a podělil se o výsledek ... taky mi ty světla zlobí, ale do celýho modulu se mi jít nechce, mám důležitější věci do čeho na autě investovat :-/

Upraveno uživatelem kavol
edit: příspěvek mezi, přidání citace
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík hlapy za radu,na Aliexpress jsem četl komentáře, jak to funguje po opravě,

A podle toho co jsem četl, hapu že to opravovali samí,takže vidím dvě varianty:

Koupit novou páčku v čínském obchodu.

Anebo celý modul tady.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...

A celý modul starší nebo jsi koupil nový za 2500. Mam Fiat Ulysse r.v.2004 a koukal jsem na odkazy výše uvedené , že bych to objednal. 

Otázka zni....přepínač světel který. 

Peugeot. ....delphi com 2000....hledal jsem a u fiatu jsem nasel zase Delhi  com 2005. 

Poraďte jestli to pasuje nebo někdo nemá zkusenos. 

Připadne koupim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen připomenu, Páček pro 807 C8, Ulysse je hodně, a hlavně liší se čísly dílu a pak samozřejmě dle výbavy auta. Bacha na to. U některých máte na páčce světel hlasovou navigaci, pak pro celý modul COM 2000 je rozhodující zda má auto tempomat a další. ne vždy bude stejný COM2000 fungovat s jiným číslem dílu. Doporučuji pak kupovat stejné označení. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samotný komplet má na sobě štítek s číslem. Páčka jej pak má většinou až uvnitř v modulu. Jsou páčky s funkcí "auto" nebo bez této funkce. Asi bych ale dal páčku od stejného výrobce. tedy pokud je modul COM2000 od Delphi tak od něj. nebo od DAV. Cena páčky Deplhi s auto systémem je kolem 500 a pak tišťák pro opravu DEPLHI 200,-Kč. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 10 měsíců později...

tak když se tu nikdo nesvěřil, jestli na opravu padajících dálkovek/mlhovek stačí jen ta páčka, tak jsem se rozhodl to zkusit sám, když mi to teď číňan nabízel za pouhých $8.5 a koruna posílila :-)

akorát nemůžu dohledat, někde tu byl obrázkovej návod, jak se dostat na COM2000 ... zkoušel jsem hledat nejen pod 807 ale i v servisu, "páčka/y" nebo "com2000" a nic relevantního nevidím ... nemá někdo prosím odkaz?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zespod volantu jsou dva torxy, tim sundas kaplicku s budikama a spodni kryt.  Pak plochym sroubovakem zezadu volantu jsou dve diry a vnich drat ktery musis sroubovakem zatlacit dostrany, tim uvolnis airbag,  prvne jednu stranu ta pujde lip a apak druhou. Stim se budes chvilku prat. Nemas nauceny grif a hlavne nevis jak to uvnitr ten mechanismus vypada a pracuje. Podruhe uz to pujde rychlejc :)

Odpojis dva konektory bagu a jeden na klakson, pak tak bude 55 torx na sundani volantu. Doporucuji pred sundanim volantu a comu jednak volant natocit s kolama do roviny a druhak odpojit baterku. 

Z comu odpojis vsechny konektory, a na krku rizeni najdes sponu na desitku golu.  Tu povolis. Pak jen je potreba com stahnout z krku rizeni,  na to potrebujes plochej sroubovacek  jsou tam zvrchu a zespoda na krku plastove zarazky. A mas to venku. Kdyby neco tak me tu oznac. A pomuzu kdyby bylo potreba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také jsem měnil, samy se z ničeho nic zůstávali svítit světla i po vypnutí motoru, všiml jsem si hned před X lety v bazaru, tak jsem objednal ve smrku jiný, přišlo to nadvakrát, upozorňoval jsem ho na r.v. 2007 a poslal na starší model, to tam nešlo, pak poslal správný cena před těmi x lety ( asi šest ) 2500,-. Teď mi u toho nejdou rozsvítit mlhovky ani přední ani zadní, pokud si na STK nevšimnou, tak to nebudu řešit. v případě mlhovky udělám na jiný vypínač, jiné se mi kupovat už nechce, origoš byl nějak kolem 10 tis. :-(

Jo a musel jsem potom napojit na počítač když se sundali páčky, rozhodilo se nastavení ESP, ale čínská diagnostika to zvládla :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

tak téměř po roce jsem se konečně dostal k tomu, abych nechal vyměnit tu páčku světel ...

kupoval jsem od Číňana, viz výše, a mohu potvrdit, že problém s padáním dálkovek a mlhovek to řeší, takže netřeba celý drahý modul (ovšem, jak známe naše auta, nezaručuju, že stejné příznaky nemůže mít jiná závada, kterou to nevyřeší - prostě jen říkám: mně konkrétně to pomohlo)

ovšem teď s tím mám jiný problém, a to že mi nesedne do ruky přepínání blinkrů, a hlavně že se pravý nevypíná

bohužel borci, co to dělal, to omlátit o hlavu nemůžu, protože si jí mezitím namlátil sám ... a samozřejmě nevím, jestli je to chyba čínské páčky nebo toho, že ji nějak špatně usadil; já do toho nepolezu, při své šikovnosti si na sundavání volantu atd. netroufnu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...