Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Za mě (3/2012) byly tři: Access, Active(navíc proti access byla digi klima, elektrony 16", rádio ve výbavě mát BT a USB konektor), Allure (proti Active navíc panorama, HUP, střešní lyžiny, 17"Kola, palubní počítač s rozšířeným displejem mezi tachometrem a otáčkoměrem, elektrochromatické zrcátko, ambilight, pak tam byly rozdíly ve volantu a nějakých lištách kolem auta, Allure nemělo plnohodnotnou rezervu, Active a nižší ano, jo a ještě Allure má bederní opěrku na sedadle řidiče)

JBL audio + navi s displejem v palubce bylo za příplatek všude, ale možná, že něco někam ani nešlo dát. Za příplatek byl i přední parkovací senzor s měřením místa, ale myslím, že jen pro allure. Určitě jsem toho hooodně zapomněl, ale někde možná najdu PDFko. Na peugeot.cz není?

Před tím, v roce 2010 byly ale úrovně výbavy ještě jiný...

Odesláno (upraveno)

Radim: rok 2011 nemám, já mám až 2012, to je stejné, jak to v odkazu od Květoně.

Před těmito výbavami existoval základ + comfort pack nebo premium pack. Myslím, že nebyly ani ty střešní ližiny, které zvenku odlišují výbavu allure od active (možní i nějaké chromy, ale to si nejsem jistý) aly myslím, že to zhruba odpovídalo - základ (Access), Comfort (Active), Premium (Allure) + příplatková, kde pak něco někam nešlo dát, třeba dokoupený HUD v Active neumožňoval zobrazení vzdálenosti vozidla před tebou, Kaplička měla jiné zobrazení PP, možná chyběl tempomat/omezovač...

Upraveno uživatelem Pacho69
Odesláno (upraveno)

To jsou před FL. Zhruba:

před 2012 se Access nejmenovala nijak, Active se jmenovala Comfort Pack, Allure byla Premium Pack. Exclusiv neznám (není to spíš Citroen?). To bylo před rokem 2012, od 2012 byly výbavy jako teď (access, active, allure). FL je od roku 2014.

Odesláno

A střešní ližiny byly před face ke skleněné střeše nebo zvlášť položka? Některé auta jsou bez nich některé s nima. Našel jsem i jednu Premium v kůži, sklo střecha a bez ližin.

Odesláno (upraveno)

Od 2012 byly ližiny součástí výbavy Allure. Jinak nešly ani objednat. Do 2011 podle mě nebyly vůbec (ale to se domnívám, já začal vybírat auto až ve 2012). Takže Premiun byla bez ližin. Po FL (2014) asi zase zůstaly v Allure. Nicméně nejsou funkčním prvkem, jen ozdobným, střešní nosič se šroubuje od střechy, stejně jako bez nich, jen je tam jinačí patka.

Allure bude vždy s nimi, access a níž vždy bez nich, Access se ale dá skoro dokonfigurovat na Allure, i když asi ne úplně, třeba tam nešlo měření vzdálenosti na HUD. Nevím, jak je to po FL.

P.S. ližiny jsou s měkkým ;)

Odesláno (upraveno)

Tak stupně výbavy Access, Active a Allure jsou možná už od 2011, před tím byly "Basic", Comfort Pack a Premium Pack. Koukal jsem, že Premium pack měl v sobě obrazovky v opěrkách a Navi. Ve výbavách "A" už v žádné z nich ani jedno není. Rezervu už nemám. Pokud jsi kupoval nějakou skladovku, tak je otázka, jestli to tam nebylo doobjednané. Allure měla již v základu měření poklesu tlaku a rezervu nedávali.

Pokud má 5008 ližiny, bude to Allure a pak je třeba se podívat, co má navíc (přední parkáč, JBL, navi, webasto), pokud ližiny nemá, bude to nejvýš Active a pak je třeba projít si doplňkovou výbavu.

Odesláno

Jenže označení výbavy se týká jen aut prodaných v ČR, protože v německu, francii atd. bude to označení asi jiné a navíc každá ta řada výbavy bude obsahovat jiné položky. Aspoń:myslim 

Odesláno

Označení asi i stejný, ale co se tyče výbavy, tak si taky myslím, ze se bude lišit podle toho kde bylo auto koupeny. ČR vs D vs F apod. A jelikož jsme  v ČR, tak u nás určitě v porovnání s jinými státy bude o neco menší výbava se stejným označením. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...