Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak vám topí 306


JirkaV

Recommended Posts

Zdarec všichni,

Jsem tu s malou otazkou - jak vám topí 306 ?? ptám se proto, že u mě celkem dost dlouho trvá, než se mi rozjede topení - hodně je to znát, kdyz to jde pod nulu - třeba musím ujet 20km, abych v aute pocitil teplo !

Myslim si, ze to neni normalni a proto bych byl rad za nejake nazory, popripade, kde by mohl byt problem ! Pritelkyne ma 106 a ta zacne topit cca po 1-2km jizdy a pak se roztopi jako blazen a to u me neni !

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No parkuji venku, ale i kdyz je venku 0°, tak nez mi to zacne topit tak, ze je to schopne vytopit auto, tak to ttrva cca pres 10km. samozrejme, pokud ta teplota jde nize, tak cas na vytopeni roste !

Myslim si, ze by to melo topit drive. Jake by muzou byt priciny pozdniho topeni ?? kam se podivat ci neco zkusit vycistit ??

Jinak po ujeti tech 20 - 30 km to topi celkem slusne, ale porad si myslim, ze by to melo topit vice !

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest minimaxa

před vánoci jsem měnil terostaty ve našich dvo dalších autech doma. Opel Corsa topila až po cca 30km a Opel Campo tak po 20km. Nyní po výměně termostatů topí velmi rychle, po cca 3-5 km. Doporučuju výměnu termostatu! časem se totiž unavý a rozpíná čím dál tím déle. :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Termostat je na kraji chladice smerem k motoru na druhe strane nez je \"nalevka\" ve vrchni casti.. aspon myslim :myslim a teplota na 70 neni nic vzacneho.. podle me to maj vsechny podely 98 a vejs pokud tam maj origo termostat.. a je pravda ze tim padem 306ka moc netopi a na Sibir to auto neni.. ovsem neni asi problem sehnat si termostat kterej udrzuje 90..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dnes udelal vymenu termostatu vcetne vymeny chl. kapaliny a je to o nicem jinem. Zacne to topit po cca 1km a pak to udela v aute solidni saunu.

Akorad me prekvapilo, ze ten termostat spina cca kolem 90°. takze motor se mi ohreje a rucicka se mota kolem 90° - neni to zase hodne ??

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...