Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pneu aneb vybrace volantu


El

Recommended Posts

Čau všichni 307čkáři.Rozhodl jsem se přispět do tohoto fóra k tématu vybrace volantu.Mám devět měsíců starou 307ku Break 1.6 16V,při první jízdě 130 km. rychlostí se projevyly vybrace do volantu.Nepomohlo nespočet vyvažování na 1 gram přesně u známeho v pneuservise,ani navštěvy Peugeot servisu.Problém se vyřešil,až přezutím na zimní pneu od Goodyearu vyrob. v Německu.Brigestony vyrobené ve Španělsku, na kterých jsem auto koupil,jsou na hov...Technik v Peugeotu přiznal,že s tyhle Brigestony jsou špatné,nevím proč to neřekli dřív.Na jaře až budu přezouvat ,tak je budu reklamovat a? si je strčí do prd...,budu chtít nové.Přece kvůly tomu,že Frantíci šetří na nekval.pneu nebudu do roka měnit vymlácené čepy atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechtěl jsem,ale musím ... píše se VIBRACE, měkké i. Problem 307 a vibrace je z větší části problem pneu a taky vyvážení. Pokud se na 307 ce sejde na kole průměrná mneu (na jiném typu auta to nemusí vadit) a trochu házející disk je problém. Pomůže, ale ne uplně mobilní vyvážení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Píše se vibrace to je pravda,chyba se hold vloudí.Na tomhle foru se na pravopis nehraje,když něco čtu je to někdy děs,tak nevím co se toho hned chytáš!!!! Teď k věci,plecháčema to není, mám na nich nové zimní pneu koupené v inter.obchodě,normálně vyvážené a vibrace absolutně žádné.:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víte, co se děje s novejma autama, než je někdo koupí? Mám známího, kterej v tomhle dělá a ty auta dostávaj docela kapky!!! Třeba přeprava vlakem- závody, kdo rychlejš projede vagónama a tak... Je to hrozná prča, ale chudinky autíčka a občas se někdo někam netrefí a bum! Je dos možný, že to kolo je prostě bouchlý, nemusí bejt moc, stačí nepatrná boule na obvodu pneu a to žádný závaží nespraví a na první pohled to vidět nebusí bejt!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...