Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stočené km - FAP a EGR off


juventusturin

Recommended Posts

před 1 hodinou, juventusturin napsal:

Ahoj co napsat do inzeratu kdyz auto má vyplý fapfiltr a byly stočené km.

bez urážky:)--musíš hlavně najít takového, jako jsi byl ty, tzn., nic si neověřuje, historii auta nezjištuje, prodejci naprosto důvěřuje...,jo a tím ten inzerát začni, to budeš rarita:  FAP filtr vykuchaný, kilometry stočené...:o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To by bylo jeste horsi, nekdo si vyjede historii vcetne stk kde uz s autem byl a bude tam nesoulad. A bude podezrelej a kazdej se tomu vyhne. 

Zkusil bych vykup aaa, esa.  umi v tom chodit ;), samo nerekl bych jim ani popel. Kdyz to vykoupi,  mas klid a za nic pak nerucis a nikdo se nebude po tobe vozit. Takze co ztratis cenou ve vykupu by si ztratil kdyz reknes kupujicimu ze jsi fapoff a + km.  Navic dva roky rucis za skryte zavady a s tema km by se na tobe nekdo mohl hezky povozit.

 

Nebo pokud mas hav pojisteni tak.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 minutami, Laďa napsal:

Takže na jedné straně si tu hromada lidí hraje na poctivce a odsuzuje různé podvody z auty včetně stáčení kilometrů a na druhou stranu se tu radí jak opětovným podvodem se zbavit takového auta. 

jojo, holt realita života a vypisování po netu jsou dvě různé věci, nakonec nikdo nechce, aby Černý Petr zbyl zrovna jemu...;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 37 minutami, juventusturin napsal:

Ahoj dal sem inzerát nechám ho tam týden co budu pryč,a pak stim zkusim zajet do bazaru kde sem to kupoval když budou mít kecy tak jim ukážu že to auto bylo stočený když sem ho kupoval.Mám odnich i servisní knihu.

...a kam si dal inzerát?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, ozzy56 napsal:

jojo, holt realita života a vypisování po netu jsou dvě různé věci, nakonec nikdo nechce, aby Černý Petr zbyl zrovna jemu...;)

Já třeba ty Černé Petry zpravidla rozebírám, takže u mě fakt skončej :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prispejem svojim názorom aj ja...

ak je vykuchany FAP a EGR OFF, je to easy... na polskom alegre kupit bezproblemov FAP za 150-250€, reflash RJ ti urobia v kazdom Peugeote, kde nie su uplni ko*oti. Tym padom z môjho pohladu, FAP+vymena+reflash/reprogram RJ ta musi vyjst do 500€-700€ co neni tragicke a mas pokoj. Ku stocenym km...budme realisti...cislo si vymyslam. Na tomto fore je napr. 40ks 508, kolko z nich ma realne km, no dovolim si tvrdit, len tie co maju auta od nova, pripadne poznaju od nova ako ja. Inak to bude vsetko stocene. AK clovek co kupi 4r auto z nemecka a mysli si ze auto ma 90000km s naftovou 2.0HDI , ma moje verejne polutovanie. Zabudnite nato, ze 2L bude mat za 4r 90000, realne hovoríme o 150-200000km

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 7. 2. 2017 at 21:23, oddie napsal:

Prostě lidi chtějí kupovat iluze. Pohádky. A jsou za to ochotní platit. A ten, kdo říká syrovou realitu je hnusnej, nepřející a kdovíco ještě. Nedávno jsem musel říci ženě, ať už proboha nikomu nenabízí mou pomoc, když chce někdo kupovat auto. Nikdo nechce pomoct při výběru. Chtějí jen iluzi, pohádku, potvrzení vysněného nesmyslu, že si vybírají dobře, i když je to nesmysl úplně totální. Tak co už, každý svého štěstí strůjcem. Jsem zvyklý, že dětem je nutné prakticky všechno opakovat asi tak stokrát, než to poberou, než si to zažijí. Jsou to moje děti, tak to pro ně dělám rád. Ale proč bych měl něco takového dělat pro dospělé, ještě k tomu stokrát umíněnější než ta děcka? Ať si každý nabije tu hubu sám, když mu nestačí ty mraky informací, které jsou snadno dostupné...

AMEN

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...