Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolko ma vase auto najazdenych km?


donrom

Recommended Posts

Velickin:

Souhlasim s tebou ty nové peugeoty nic moc. Ať jsem na peugeot emotionday poslední 3 roky zkoušel nespočet aut tak stejně jak jsem sedl do mé 308 mi přišla nejpohodlnější a pocity z jizdy mým autem byly mnohem lepší než s těch nových aut.

Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, taky se mi líbí nová 3008, už se tam zase trošku zase vrací emoce a působí jako pěkná šelma. Jinak známý si nedávno koupil původní 3008 - často je kritizovaná za design, ale mně se nakonec taky líbí. Navíc uvnitř pohodlíčko, luxus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

225 000 km, klima nefunkcna asi chladic, menene vstreky b/lpg, motorcek ventilov, zadny tlmic vyfuku, konecne by som mal uz aj sviecky, 1 zadnu brzdu, pravidelne olej a filtre, tesnenia pod vekom a prirubou filtra oleja, plastova priruba, kde je aj cidlo teploty. Auto jazdi ako za nova stale.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

107.000. Jedna cívka, pak čep u řízení měl vůli, lehce slzelo gufero u převodovky, tak také výměna. V záruce malý displej s teplotou, vodní pumpa a zrcátko. Při 100.000 se dělaly brzdy a geometrie.

Jinak je to dost malých bolestí. Kolem 90.000 bych řekl, že je auto v tahu hlučnější, ale zase po rovince o něm není skoro slyšet. Spotřeba - jezdím převážně město - se drží kolem 7,6 l, dovolená cca 7. Oleje to žere 1 l na 4-5 tis. km, řazení jde někdy trochu ztuha a má takový kovověgumový zvuk, někde zezadu v interiéru se ozývá vrzání, které nejsem schopný lokalizovat, ale vypadá to ně sedačky nebo něco takového. A smrad. To mě trápí nejvíc. Loni, jak byla pylová sezona smrků mi asi něco napadalo do auta, a pak jak sprchlo to tam asi začalo hnít. Měněn filtr, 2x desinfekce klimy a prej to i rozebrali a vyčistili. Ale vždy po nastartování mám pár vteřin takový podivný zápach jako když něco tleje a trochu chemie k tomu. A taky je ten ventilátor trochu hlučnější. V pohodě jeho točení přehluší motor na volnoběh...

Jako za ty peníze nejsem spokojen. Kupoval jsem to jako nové. A autorizák v Ústí je další příběh.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tak se ještě vrátím k tématu. Nakonec jsem se svojí 308 najezdil 450000 km a bylo to moje nejpříjemnější auto. S motorem jsem neměl vůbec nic, jednou přetěsněný vstřik, jinak jen oleje a filtry. Začala trochu cukat aut převodovka, tak jsem si řekl, že je čas na výměnu auta. Řešil jsem co dál, moc se mi nejdřív líbila nová 308 2.0 GT, ale některý věci mi na ni dost vadily a chtěli za ní dost velký prachy. Chtěl jsem ji nechat ještě doma pro ženu, ale nechtěla.. Má svého golfa plus benzín a nadává na spotřebu - má co chtěla! Bohužel nová 308 opustila zvýšenou karoserii, takže působila proti předchozí stísněně. Nové koncepty 3008 a 5008 mě neoslovily takže jsem koupil Passata R line s malým nájezdem za velmi dobrou cenu tak uvidím jestli bude motor taky tak spolehlivý jako 2.0HDI. Na moji 308 SW 2.8 HDI vzpomínám s velkou úctou a láskou 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Ahoj

mám 1.6VTI LPG 166000km a zatím vše origo kromě běžných věcí. Nová je jedna cívka a pletenec na výfuku. Provařené zběrné potrubí mezi motorem a katalyzátorem. Ještě nový el.magnetický ventil na výfukový vačce a brzdy-dorazy ve dveřích 2ks.

Upraveno uživatelem mirda27301
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...
  • O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...