matkogin Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Ahoj mam 5008 1,6HDI 80kw sem tam sa mi stava že pri rozbiehaní alebo cúvaní auto akoby začalo skakať ako keby malo malo plynu je to robotizovana prevodovka ...inak šlape ako ma ma s tym niekto skusenosti??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Jak dlouho to auto máš? Nechce se to s tím autem naučit? Někdo si na to stěžuje a někdo zase ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 (edited) Jednou za půl roku mi to taky udělá, ale zřídka. Je to jako když se na starém autě nepřidal plyn a dusilo se, řidič na to nemá vliv. Snad jen rozjíždět se razantněji, anebo opatrněji. Jestli chceš, zkus diagnostiku, anebo, spíše si myslím, že to zmizí samo. Mě to po dvou nebo třech měsících, v jedné serpentině zakucká, i když tam mám dost nafty, taky nevím, čím to je... Asi se nafta nedostane, kam má. Kontrolka diagnostiky nesvítí. Edited January 26, 2017 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirous Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Ahoj taky se mi to stalo za 7 let už dvakrát , ale nikdy jsem to neřešil. Jinej problém jsem nikdy neměl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matkogin Posted January 27, 2017 Author Share Posted January 27, 2017 tak dufam že to samo prestane a auto bude poslúchať aj nadalej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajak Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Ahoj, mě to cukání taky dělalo při rozjiždění, musel jsem se rozjíždět na víc plynu. Myslel jsem si, že je to spojka, ale v Peugeotu nastavili něco na vstřikách a od té doby ok, ale mám manuál. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts