slnecnik221 Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Caute chalani riesil tu niekto otvaranie kufra pomocou pruzin lebo uz ma nebavi ze sa mi kufor iba otvori a cele to musim dvihat. Videl som videa a dost sa mi to vidi ako dobra vec. kde by sa dali tie pruziny objednat alebo kde by som ich zohnal ako dake nahradi. Dakujem za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baffy Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Napr. bazos.sk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slnecnik221 Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 Hej nasiel som tam pruziny co su original len ma zaujmalo ci sa nedaju kupit aj dake ine co budu mat tu istu funkcnost ako tie original co som nasiel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Sw, sedan? Silnejšie piesty a mohlo by to ísť. Na tie pružiny tam vraj nie je dosť miesta, ale z tých originálov, môžeš odrezať flexou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baffy Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 (edited) originál neexistujú ,všetko to niekto vymyslel a teraz to predáva . EDIT: a ak sa jedná o SW ,tak rovno zabudni. Neni tam ani centimeter miesta ,kam by si tú pružinu vložil. Edited January 25, 2017 by baffy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slnecnik221 Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 Prepacte zabudol som dodat je to sedan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koloman.brutus Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Ahoj, ja to mam. Problem je ale v tom, ze tam mam povodne original piesty a v lete ked je vonu 30 stupnov tak to funguje bez problemov. Pod 15 stupnov to uz ale nevladalo kufor zdvihnut. Musel som tomu pomoct rucne. Kupil som si teda este nove piesty a cuduj sa svete uz to nepasuje. Su totiz dlhsie a nie je tam miesto pre pruzinu. Na druhu stranu su velmi silne a pomaly sa bojim ze mi vystreli kufor do nebies. Tak tam teraz mam jeden piest stary s pruzinou a druhy novy bez pruziny. No nefunguje to. Ak sa mi podari najst vhodny piest tak dam viediet. Celkovo je to ale super vec. Najma ked mas v rukach nakup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slnecnik221 Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 Ved hlavne kvoli tomu to chcem si urobit ten kufor ale pozeral som tie piesty a teraz to ide aj mne na nic zacnu zaberat ked je pomali kufor hore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koloman.brutus Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 (edited) Tak s tou pružinou to ide omnoho ľahšie ako bez nej. Teraz len trošku postrčim kufor a už sa zdvíha sám. Može to byť ale aj trojkombináciou starého a nového piesta a jednej pružiny. Musím ešte opraviť údaj o teplote. Pod 25 stupňov už to nefungovalo. Každopádne doteraz som sa trápil s únikom kvapalin oleja, vody a serva. Spravil som GO motora, výbrus hlavy, nove piestne kružky, spojka, vodna pumpa.... No je toho dost a ešte mi ostáva problém so servom. Repas je dnes dokončený a uvidím ako to zaberie. Ak nie tak ma čaká výmena hadice. Kufru sa teda nateraz nevenujem. Edited February 1, 2017 by koloman.brutus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slnecnik221 Posted February 2, 2017 Author Share Posted February 2, 2017 Krasne poznam ja som mal zase proble s celou palivovou sustavou do nedavna musel som ju menit celu takze tiez som nemal kedy na taketo veci vobec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts