Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Otvaranie kufra 407

slnecnik221

Recommended Posts

Caute chalani riesil tu niekto otvaranie kufra pomocou pruzin lebo uz ma nebavi ze sa mi kufor iba otvori a cele to musim dvihat. Videl som videa a dost sa mi to vidi ako dobra vec. kde by sa dali tie pruziny objednat alebo kde by som ich zohnal ako dake nahradi. Dakujem za pomoc 

Ahoj,

ja to mam. Problem je ale v tom, ze tam mam povodne original piesty a v lete ked je vonu 30 stupnov tak to funguje bez problemov. Pod 15 stupnov to uz ale nevladalo kufor zdvihnut. Musel som tomu pomoct rucne.

Kupil som si teda este nove piesty a cuduj sa svete uz to nepasuje. Su totiz dlhsie a nie je tam miesto pre pruzinu. Na druhu stranu su velmi silne a pomaly sa bojim ze mi vystreli kufor do nebies. Tak tam teraz mam jeden piest stary s pruzinou a druhy novy bez pruziny. No nefunguje to. Ak sa mi podari najst vhodny piest tak dam viediet.

Celkovo je to ale super vec. Najma ked mas v rukach nakup.

Tak s tou pružinou to ide omnoho ľahšie ako bez nej. Teraz len trošku postrčim kufor a už sa zdvíha sám. Može to byť ale aj trojkombináciou starého a nového piesta a jednej pružiny.

Musím ešte opraviť údaj o teplote. Pod 25 stupňov už to nefungovalo. Každopádne doteraz som sa trápil s únikom kvapalin oleja, vody a serva. Spravil som GO motora, výbrus hlavy, nove piestne kružky, spojka, vodna pumpa.... No je toho dost a ešte mi ostáva problém so servom. Repas je dnes dokončený a uvidím ako to zaberie. Ak nie tak ma čaká výmena hadice. Kufru sa teda nateraz nevenujem.  

Edited by koloman.brutus