kurt605 Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Zdravým ,,mám problém ze svým Peugeotem 407SW 2,0HDI Při jízdě se po cca 50-až 100km spadne auto do nouzového stavu... V Peugeotu na diagnostice to ukáže vysoký tlak turba... Tak jsem začal jezdit do servisu,,,po výměně téměř všeho co šlo (erg ventilu, všech podtlakových ventilu ,podtlakových hadic,snímače tlaku , TURBA ,Bis jednotky. atd..)závada pořad přetrvává... V Peugeotu už neví co stím mají dělat....auto po vypnuti a nastartování motoru normálně beží dal jen svítí kontrolka motoru,po čase kontrolka zhasne a do cca 500km to zas vyskočí...závada přetrvává již přes dva roky...pokud by někdo věděl co stím budu rád za každou radu......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Tohle jde vetsinou resit na pockani resp do jednoho dne........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurt605 Posted January 24, 2017 Author Share Posted January 24, 2017 Už to je přes dva roky ... auto bylo cca 3 měsíce v servisu...dnes jsem ho dovezl po měsíci...a pořád je to špatný....budu jedině rád když to vyřeším na počkání...můžu klidně i dojet.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Pojedu ted o vikendu mozna na SK tak se muzeme nekde sejit ohledne diag at si overim co se tam deje. Zbytek po SZ kdyztak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurt605 Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 Super můžete mi poslat tel. na email...děkuji Michal16pv@seznam.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts