webster105 Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Cau mam vyskocene mriezky vo vetraku vedla volantu (foto). Je to jednoduche rozobrat ? Dik Peugeot 206sw 1.4 55 kw 2003 benzin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubkoSK Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Easy treba naklopiť dolu a z boka ktorý je rovný ťahať prstami von alebo zobrať plochý plastový diel a zapáčiť z boku ktorý je rovný smerom von. Na oboch bokoch je plastový čap naňom je nasadená gumička v ktorej sa točí a tá gumka je nasadená do rámčeka pričom práve zo strany kde to je rovné je nábeh aby to šlo ľahko vysadiť aj nasadiť. Robím to často lebo sa tam usadzuje množstvo prachu vo vnútri za mriežkou... Ideálne ak je takto zima je to opraviť po jazde keď auto kúrilo a je to zohriate celé ide to von ľahko netreba silou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
webster105 Posted January 22, 2017 Author Share Posted January 22, 2017 Dik skudim to spravit no este mi napadlo ze ked nastartujem a pustim fukanie to je jedno ako to mam zapnute ci na sklo na nohy atd... strasne to huci prvych 15 sekund potom to prestane cim to moze byt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubkoSK Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Ložiska ventilatora to robia da sa to rozobrať a vyčistiť, trochu premazať ale ja som to nerobil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts