Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Klepání v přední nápravě.


uulik

Recommended Posts

Kamarádi poraďte co je mé nápravě P.405/r.90 Při jízdě(hlavně pomalé) přes nerovnosti,výmol,kanál,přejezd atd.se ozývá ze předku zvuk který zní jako by byla uvolněná celá náprava,nebo jako když by tam volně vyseli tlumiče a bimbaly se. Na technický zjistil malou vůli ve sv.čepu.Jsou vyměněné lůžka ramen,přední tlumiče mají najeto 30 tisíc.Poradíte co mám asi vyměnit.Gumi se nesjíždí jak nemají,volant nevibruje. Dík za každou dobrou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: komisar

a co tak stabilizační tyčky ty to mohou taky dělat vždy to začne u jedné strany pak i následije druhá.Mne to dělalo na leve straně u Laguny blbě se to poznává co to děla,ale při pomale jízdě po nerovnosti mi bouchala jedna strana,pak jsem objevil stabilizační tyč která byla vymletá:myslim

Komisar,to budou na sto pro ty tyčky.Můj mechanik taky nevěděl,měnil přední ložiska no a po projetí mi oznámil že tam něco bouchá což sem sám nemohl přeslechnout,ty ložiska tak hučeli že tenhle zvuk se mezi tím nějak ztrácel.kouknu na to za tepla,snad to poznám co je vymletý.Ještě se zeptán,sem schopnej si je vyměnit sám když nemám jámu ani rampu,no o zdviži ani nemluvím.Chalupa ,hever a posadit pěkně na kozy,stačilo by?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

měl jsem to podobný,po přejetí nerovnosti jako by něco bouchlo do podlahy.Vyměnil jsem postupně:uložení stabilizátoru,tyčku stabilizátoru,silenblok v rameni,,spodní kulák,kulák na řízaní a až pak to přestalo.Prostě hledání a postupné zkoušení.Nevěřil bych,jakej rachot dokáže udělat blbej kulák.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak presne tohle sem resil pred mesicem.Byly to vytlucene gumy na stabilizatoru.Rany do kastle ukrutny.Koukal jsem na cepy,loziska v tlumici a nakonec banalita.I jizdni vlasnosti se o mnoho zlepsily!!!!!!!!! po vymene.Lze delat na aute.Ani jsem stabilizator nepovoloval od ramen.Vymena 1/2h-1h jedna strana.Podle toho,jak se rychle povoli 2 srouby a 1x svernej spoj na tyci stabilizatoru a kde se to dela!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...