Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Totalni podraz


ajsik

Recommended Posts

Tak jsem si dneska nechal znova proverit auto. Pri koupi jsem ho nechal proverit taky, bohuzel byli technici asi podplaceni.

Zaclo to drobnostma, jako vicko od nadrze chladice kapaliny(unikala chladici kapalina), piskanim alternatoroveho remenu a klepanim napravy.

Byl jsem u znameho a to co nastalo po zvednuti auta na zvedak, byla nocni mura ...

Zacal se pod autem prochazet, zpocatku se domnival ze to bylo nabourane z boku(strana u ridice), pak rekl \"a kurva\" a veskere nadeje v tahu ... pres cele auto svar. Primo pod prednimy sedadly. Otevrel kapotu a po chvili rekl, mas na spatnem miste VIN. Plech kde byl VIN puvodne je vyrezany a navareny novy kus plechu. VIN je rucne vyrazen na plechu kde je uchycen tlumic. No a pri dukladnem ohledani je jedno pismeno spatne (misto Z je 7).

Nad vodou me drzi jen to ze je ve smlouve vyslovne napsano ze auto nebylo bourano a jiny VIN a snad i to ze prodejce je koncesionar Citroënu.

Doufam ze ty penize z nej dostanu!

Zitra tam jdu tak se uvidi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky jsem byl majitelem takoveho auta. kdyz bylo nove( pri koupi) bylo kratce po takove oprave a svar nebyl dobre videt a byl pod barvou. obcas se odloupl kousek laku a pod nim jina barva. svar byl vprostred auta. prodaval jsem ho asi za 2,5 roku a to se to uz cele pekne rozhybalo a vsechno vylezlo, takze... no skoda mluvit. lidi jsou svine.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem byl u kamosoveho otce(pravnik) a projeli jsme celou situaci...

sepsali jsme reklamaci, kde popisuji skryte zavady a ze dle platnych pravnich predpisu znemoznuji provoz vozidla. A dale dle nejakych paragrafu v obcanskem zakoniku ma kupujici pravo odstoupit od smlouvy pokud prodavajici zatajil a nebo se vyskytly (nezavineno kupijicim) zavady, ktere neumoznuji uzivani teto veci.

Zkusim ho poradne skripnout a kdyz to nevyjde tak vyhrozovat otevrenym dopisem na vedeni Citroënu czech, jak je mozne ze takovy clovek ma jejich licenci. No a posledni moznost je obcansko pravni spor ... cca 3 az 5let :mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední možnost je koupel v sudu, ale tím se řešej horší průsery. Myslím, že nápad pohrozit stížností u Citroenu není špatnej. Obzvláš?, pokud uviděj, že to máš všechno důkladně očekovaný a podložený. Doba je zlá a přijít o licenci se tomu xindlovi jistě nechce, tak by to měl s tebou radši v tichosti srovnat. Je to v prdeli, jak musíš dneska kvůli všemu v první řadě řvát jak protržejej a bejt hustej, aby si tě všimli a neco s tim udělali. Už skoro neexistuje postoj \" Sorry, my fault, pojďte pane Ajsiku, dáme kávu a kolega vám mezi tím připraví nějakou voňavou košér kárku\".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Hics: ty vole si mel tuseni ... a ono se doslova vyplnilo...:o

Omlouvam se ze jsem kdykoli rekl krive slovo o tom koncesionari !! Dneska jsme tam prijeli,shrnuli jak se veci maji a nakonec se jsme zjistili ze tu podelavku udelali i na nej. Auto bylo 3 roky na leasingu a pak rok v drzeni majitele. V te dobe to asi rozstrelil a uz nemel havarijni pojistku. V TP je polozka ze nebyla vylepena nalepka ev. kontroly z duvodu neuvedení VIN cisla. A pak par dnu nato uz bylo vse OK. Takze asi mel zname a nejak to udelal.

Koncesionar mi navrhl 2 reseni.

1) vrati mi penize (do tydne)

2) muzu si vybrat auto v cenove hladine + zdarma mi vymeni olej,filtry a pokud bude potreba i dily v napravach. -> Nabidl mi sve saxo, se kterym jezdi manzelka.

Je to 3 dverak, blede modra metaliza, komplet spoilery,1.5D 100tkm, r.97.

no a pokud si ho nevezmu tak mi ho puci nez sezene adekvatni auto.

jo a budouci servisni ukony se pokusi resit zadarmo, pouze ceny dilu (no stejne si neco prihodi, ale porad to bude levnejsi nez nekde jit anonymne)

takze se tomuto panovi hluboce omlouvam!

lidska slusnost existuje!

PS. a ti technici nebyli podplaceni ale totalni lopaty...

PS2. dneska se jdu opit...!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Ne, ten koncesionář má prostě strach. Nemůže si dovolit zavřít projednu, protože v ní má uložený prachy. A novin by se bojí jako čert kříže. Protože tohle je vážně o licenci. (Málokterá automobilka by jásala, kdyby se v novinách dočetla, že někdo v její síti pod jejím jménem prodává kšunty)

Takže, možná lidská slušnost, ale spíše strach.;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...